Næste Kamp:  16. aug 18 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Frederikshavn White Hawks
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Nederlag i Kirills debut
  Mike Larsen - 19/09/17

      Foto: BlueLineMedia
  Så fik russiske Kirill Kabanov sin debut på hjemmebane, hvor Rungsted Seier Capital var på besøg i Gigantium. På holdkortet var der ændringer i kæderne med hans ankomst på holdet, og det tog lidt tid før, at kæderne havde fundet hinanden på isen. Da kæderne, så havde fundet hinanden, så måtte man undvære Olivier Hinse, der blev ramt af en voldsom knætackling fra Rungsteds Marco Illeman. Så måtte man igen rykke rundt i kæderne.

  Pirates kom dog ud med god fart i skøjterne, og fik lagt et godt pres på Rungsted målet, hvor de stillede med Sebastian Feuk i aftenens kamp. Masser af gode afslutninger i starten, hvor dommerne ikke registerede, at Pirates var seks spillere på isen i små fem sekunder. Pirates jagtede en scoring i starten, men imod spil og chancer, var det den tidligere Aalborgspiller, Robin Bergman, der sendte pucken ind bag en chanceløs Tadeas Galansky, der ikke nåede at reagere skuddet.
  Olivier Hinse måtte udgå efter en voldsom knætackling, hvor Rungsteds Marco Illeman stikker benet ud og rammer Hinse lige på knæet. Hinse endte med at ligge på isen, og endte med at humpe af isen og ud i omklædningsrummet, men underligt nok ingen udvisning på spillet.

  Der blev ændret på kæderne til anden periode, hvor det var Rungsted, der startede bedst med en del spil i Pirates' zone, mens det i stedet var Pirates, der arbejdede sig ind i perioden. En masse gode muligheder til en udligning, men pucken ville ikke passere Feuk i Rungsteds mål. En god arbejdsperiode for Pirates. Dommerne så ud til at lade en del udvisninger glide gennem nåleøjet, for efter to perioder havde de kun dømt en enkelt udvisning, og der havde været muligheder for flere udvisninger til begge hold.

  Pirates kom stærkt ud til 3. periode, hvor de pressede gevaldigt på for en udligning. Først var det Tobias Ladehoff med en god mulighed, hvor Jeppe Jul Korsgaard fulgte godt op på returpucken, men pucken ville ikke over stregen. Senere i perioden havde Kirill Kabanov en gylden mulighed for at udligne, men Feuk var igen på pladsen i det nordsjællandske mål. Pirates havde muligheder til at udligne, men målet var som forhekset i aftenens kamp, hvor det i stedet for Rungsted, der kom på 0-2, da William Boysen var først på en returpuck, der lå tæt under mål efter at Robin Bergman havde sendt en skud på mål, som Galansky kun kunne halvklare.
  Med lidt over to minutter tilbage af perioden blev Galansky taget ud efter en timeout, men der gik ikke mange sekunder, før Rungsteds Mikael Christensen havde sendt pucken ned i det tomme mål. Tiden løb af uret, og Pirates måtte gå fra isen uden at score.

  Pirates spiller næste gang på søndag 24. september, hvor SønderjyskE kommer på besøg i Gigantium. Bemærk, at der er kampstart allerede kl. 13.30.

  Aalborg Pirates - Rungsted Seier Capital 0-3 (0-1, 0-0, 0-2)
  05:58 0-1 Robin Bergman (Marco Illeman, Morten Green)
  54:38 0-2 William Boysen (Robin Bergman)
  57:57 0-3 Mikael Christensen EN

  Udvisninger:
  Pirates:
  0x2 min.
  Capital: 2x2 min.

  Tilskuere: 1829
   
   

  Club23 sponsor til tirsdagens kamp mod Rungsted Seier Capital

       
   
   
  Hos Thomsen & Fals og Nøddelund er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.