Næste Kamp:  26. mar 19 kl. 20:30
SønderjyskE mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Kiril Kabanov lander onsdag aften i Aalborg.
  Mike Larsen - 13/09/17

      Foto: HockeySverige
  Kiril vandt U18 VM-sølv i 2008/09 sæsonen, hvor han var på hold med NHL-stjernerne Vladimir Tarasenko og Yevgeni Kuznetsov.

  Kiril spillede sine ungdomsår i QMJHL for klubberne Moncton Wildcats, Lewiston MAINEiacs og tilsidst i Shawinigan Cataractes, hvor han spillede sammen med nuværende pirat, Pierre-Olivier Morin. Det blev til 106 point i 111 kampe i QMJHL samt et par titler. I 2009/10 vandt han QMJHL, mens det i 2011/12 blev til CHL-mesterskabet. CHL er den afsluttende turnering for de bedste fire hold i ungdomsrækkerne.

  - En spiller med Kirills CV er svær at få til den danske liga og æren tilfalder naturligvis sportschef Ronny Larsen samt headcoach Brandon Reid. Begge har gjort et fantastisk stykke arbejde og sammen med en håndfuld sponsorer bestående af hovedsponsorpartneren Sparekassen Vendsyssel, Vognmand Steen M. Hansen, Dan Container, Hove Holding, Thomsen & Fals og BK Rengøring er Kiril nu i Aalborg, fortæller administrerende direktør, Thomas Bjuring.

  Kirill blev draftet af New York Islanders i 3. runde i 2010, så talentet er ej at fornægte. Han slog dog ikke slå igennem på NHL-holdet, men det er blevet til halvanden sæson i AHL, hvor han spillede 48 kampe til sammen. I sæsonen 2013/14 drog han til Sverige, hvor han spillede for MODO i Allsvenskan for derefter at skifte til Skellefteå sæsonen efter.
  Her var han en del af holdet, der endte med at tabe finaleserien i den bedste svenske liga. De seneste to sæsoner har han spillet i KHL for to forskellige klubber, så det er en spiller, der kan bidrage med en del erfaring til holdet.

  - Kirill er en stærk wing med et godt skøjteløb og han er en stærk dribler. Han besidder et godt skud og et hurtigt aftræk, udtaler sportschef Ronny Larsen.

  Vi byder Kirill velkommen til Pirates og han kan opleves for første gang i Gigantium Isarena tirsdag den 19 september, hvor Aalborg Pirates møder Rungsted Seier Capital.
   
   

  Club23 sponsor til tirsdagens kamp mod Rungsted Seier Capital

       
   
   
  Hos Thomsen & Fals og Nøddelund er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.