Næste Kamp:  11. aug 18 kl. 16:00
Aalborg Pirates mod Storhamar
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Rødovre besejret i sæsonpremieren
  Mike Larsen - 12/09/17

      Foto: BluelineMedia
  Tirsdag aften kom Rødovre Mighty Bulls på besøg i Gigantium, hvilket markerede sæsonpremieren for Pirates på hjemmebane i Metal Ligaen. Pirates havde fået Jeppe Holmberg tilbage på holdet efter nederlaget i Odense, hvilket betød, at Emil Marcussen rykkede ud af holdet.

  Pirates var i kontrol fra kampstart, hvor Pirates kom med en del mere fart og vilje i skøjterne. Rødovre var ikke kommet godt fra start, og efter lidt over seks minutter kunne Pierre-Olivier Morin udnytte kampenes første powerplay, da han til højre for Ridderwall sendte pucken i nettet. Pirates kørte mere på, og tre minutter senere var det Christopher Frederiksen, der kunne gøre det til 2-0, da han tæt under mål kunne styre pucken i nettet på tværpasningen fra Morin. Morin blev noteret for målet til 3-0, da han kom afsted i breakaway, hvor pucken lige kunne snige sig over stregen til scoring. En fantastisk start på kampen for Pirates, der kørte på med alle fire kæder og syv backs.
  Rødovre fik reduceret med ca. 4½ minut tilbage af perioden, da Mads Eller kunne score for Rødovre bag en chanceløs Galansky.

  Pirates startede 2. periode i powerplay, men kunne ikke udnytte overtaget, hvor Martin Lefebvre var tættest på at score, da han sendte pucken direkte på den ene stolpe og ud i spil igen. Dog ingen scoring i powerplayet, men der var gode momenter at se. Så blev det Pirates' tur til at tage et par udvisninger, og det betød, at der måtte kæmpes godt i undertal. Det lykkedes at holde Rødovre fra de helt store muligheder.
  Jeppe Jul Korsgaard scorede til 4-1 til Pirates, da han sendte oplægget fra Oliver Anker Christensen i mål, men den store føring holdt ikke længe, da Anders Schultz fik listet pucken ind under Galansky.

  I starten af 3. periode kom Pirates i powerplay, og det udnyttede Christopher Frederiksen tæt under mål, hvor han fik kæmpet pucken i mål til 5-2. Et godt powerplay, hvor pucken gjorde arbejdet for spillerne, og Christopher Frederiksen var sidste mand på pucken. Efter små 6 minutter blev Henry Hardarson ramt hårdt, men han kunne selv skøjte ud, og efter en kort tur omkring omklædningen, så var han klar igen. Stefan Ridderwall fik kærligheden at føle fra et slagskud fra Martin Lefebvre på hjelmen.
  Rødovre fik reduceret til 5-3, da Nicklas Carlsen kunne sende pucken i mål, hvor Rødovre var kommet afsted 2mod1.
  Pirates kom i powerplay, og Olivier kunne udnytte muligheden til at bringe Pirates foran med 6-3. Kort efter måtte Rødovres målmand, Stefan Ridderwall, hjælpes af isen, da han ikke havde det godt. Han sad foroverbøjet på bænken, mens Jon Lee-Olsen gjorde sig klar. Fra Pirates' side ønsker vi, Stefan Ridderwall, god bedring.

  Tiden løb af uret, og Pirates sejrede med 6-3 i en kamp, hvor der var kontrol fra start til slut. Næste hjemmekamp for Pirates er næste tirsdag, hvor Rungsted Seier Capital kommer på besøg. 

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates – Rødovre Mighty Bulls 6-3 (3-1, 1-1, 2-1)

  06:18 1-0 Pierre-Olivier Morin (Christopher Frederiksen, Olivier Hinse) PP
  09:29 2-0 Christopher Frederiksen (Pierre-Olivier Morin)
  09:59 3-0 Pierre-Olivier Morin
  15:26 3-1 Mads Eller (Jacob Sebastian Bojesen Böll, Anders Schultz)
  29:17 4-1 Jeppe Jul Korsgaard (Oliver Anker Christensen, Pierre-Olivier Morin)
  29:58 4-2 Anders Schultz (Mads Eller)
  43:21 5-2 Christopher Frederiksen (Bjarke Møller, Olivier Hinse) PP
  48:17 5-3 Nicklas Beyer Carlsen (Steffen Klarskov Nielsen)
  53:34 6-3 Oliver Hinse (Martin Lefevbre, Christopher Frederiksen) PP

  Udvisninger:
  Pirates:
  5x2 min.
  Mighty Bulls: 9x2 min.

  Tilskuere: 2221
   
   

  Club23 sponsor til tirsdagens kamp mod Rødovre Mighty Bulls

       
   
   
  Hos Sparekassen Vendsyssel er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.