Næste Kamp:  11. aug 18 kl. 16:00
Aalborg Pirates mod Storhamar
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Optakt: Aalborg Pirates - Rødovre Mighty Bulls
  Mike Larsen - 12/09/17

      Foto: BluelineMedia
  Tirsdag aften starter sæsonen på hjemmebanen i Gigantium, når Rødovre Mighty Bulls kommer på besøg. Begge hold startede sæsonen med et nederlag. Pirates tabte med hele 5-1 i Odense efter et par mål i tomt mål til sidst i kampen. Rødovre fik dog et enkelt point i kampen mod Frederikshavn White Hawks, søndag aften, da de spillede 2-2 i ordinær tid.

  Rødovre har til denne sæson hentet en gammel kending tilbage i målet, hvor Stefan Ridderwall i denne sæson har taget tjansen i målet. En stærk svensk keeper, de har hentet til Rødovre. Udover den svenske målmand har de kun hentet to udenlandske spillere - begge backs. Et par rutinerede nordamerikanske backs, der kommer med noget erfaring og rutine, som Rødovre kan bruge på disse pladser.
  Rødovre har en ren dansk offensiv, der føres an af Jannik Karvinen, Matthias Asperup og Morten Andreasen, der alle har en god erfaring, som de unge spillere kan drage sig af.

  Sidste sæson blev det til 14 af 15 point mod Rødovre, men Rødovre havde en skidt sæson sidste år, og det bliver sandsynligvis ikke en lignende sæson for Rødovre.
  I Odense var Pirates uden Jeppe Holmberg og Sebastian Brinkman, og der er ikke noget nyt omkring disse spillere op til kampen.

  Der er kampstart kl. 19.00 i Gigantium. Køb din billet her og støt drengene til sejr. Husk, hvis du køber den på nettet, så følger der en goodiebag med, der kommer til telefonen.

  Se optakten, hvor der er interviews med assistenttræner, Ronny Larsen, og administrende direktør, Thomas Bjuring.
   
   
   

  Club23 sponsor til tirsdagens kamp mod Rødovre Mighty Bulls

       
   
   
  Hos Sparekassen Vendsyssel er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.