Næste Kamp:  11. aug 18 kl. 16:00
Aalborg Pirates mod Storhamar
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Tidligere top atlet bliver træner hos Aalborg Pirates
  Mike Larsen - 24/08/17

  Det er med stolthed, at Aalborg Pirates forud for sæsonen 2017/18 kunne tilføre endnu en trænerprofil til trænerteamet, som i forvejen består af cheftræner Brandon Reid og assistenttræner Ronny Larsen.

  Torben Keller er ikke et ukendt ansigt i det nordjyske. Torben er tidligere professionel bokser og har over de sidste mange år fungeret som fysisk træner for både professionelle sportsfolk samt private. Endvidere er Torben partner på det nye crossfit center, CrossFit North 579, som åbner 1 . september 2017 på Hjulmagervej 11 i Aalborg.

  Cheftræner Brandon Read udtaler: Torben passer perfekt ind vores gruppe. Han er præcis, hvad vi leder efter i spillerne og derfor også i trænerstaben – folk der er sultne og vil noget. Over alt har Torben fokus på præstationen og han kan tilføre endnu mere styrke, hastighed og sundhed til holdet.

  Assisterende kaptajn Bjarke Møller udtaler: Torben er en fed person, det er tydeligt, at han selv har været en topatlet – han kender om nogen til gamet.

  Fredag den 1. september kl. 16.00 holder Crossfit North 579 reception i forbindelse med åbning af de nye lokaler på Hjulmagervej. Alle fans, sponsorer og byens borgere inviteres til at kigge forbi de flotte lokaler, som sætter nye og flotte standarder for træningsmulighederne i Aalborg.

  Train like a Pirate – train at CrossFit North 579
  Besøg det nye center her
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.