Næste Kamp: 
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Ny struktur i ligaen og pokalen
  - 04/06/17

  Når sæsonen efter planen begynder den 8, september er det med 11 hold i ligaen, og det betyder ændringer af strukturen.

  Først skal der lyde et varmt velkommen til Hvidovre Ishockey Fighters, der træder ind i den bedste række. Dermed er Hvidovre til bage i den bedste række, og da alle klubber fra seneste sæson alle vender tilbage til isen, når sæsonen begynder, er der nu 11 hold i kampen om mesterskabet.

  Med 11 hold er der naturligvis også lavet om på strukturen. I den kommende sæson møder alle hold hinanden fem gange. Det giver dig 25 hjemmebanekampe og lige så mange udebanekampe i grundspillet. De seks bedste hold i grundspillet går direkte videre til kvartfinalerne, mens nummer syv til ti skal spille om de sidste to kvartfinalepladser. Ligaens nummer 11 må holde lang ferie.

  En endnu større ændring sker i Metal-cuppen. Hvor der tidligere blev spillet knock out kampe, hvor også hold fra 1. division kunne deltage, så er Metal Cup nu en ”final four” turnering mellem de 11 isligaklubber. De fire klubber, der skal dyste om titlen, er de fire bedst placerede klubber i runde 20. Hvis man vil dyste om trofæet, så er der altså med at komme i gang fra sæsonstart.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.