Næste Kamp: 
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Hardarson og Møller forlænger med Pirates
  Mike Larsen - 24/05/17

      Foto: BlueLineMedia
  Masser af unge danske talenter har skrevet med Pirates på det seneste, og der skal noget erfaring ind og binde det hele sammen. Derfor er vi stolte over, at det har været muligt at forlænge kontrakterne med Henry Hardarson der kom til Aalborg midtvejs sidste sæson. Henry har spillet 153 kampe i Metal Ligaen samt 24 kampe i slutspillet.

  - Henry kom til Aalborg midtvejs i sidste sæson. Han er en stærk fighter, der arbejder hårdt over hele isen og er god til at stresse modstanderne i offensiv zone. Han står gerne op for en holdkammerat, hvis der er problemer og det er noget, som vi har brug for i vores gameplan, siger sportschef, Ronny Larsen.

  Udover forlængelsen med Henry Hardarson, har vi også fået forlænget kontrakten med klubmanden, Bjarke Møller. Bjarke er en stærk defensiv center der arbejder godt for holdet og lukker ned for modstanderne, så de ikke scorer mange mål, mens han er på isen.

  - Med forlængelsen af Bjarkes kontrakt får vi en meget betydningsfuld spiller på plads, som vores egne unge spillere kan støtte sig opad. Bjarke har været med i næsten en menneskealder efterhånden og har en masse erfaring, som han kan være med til at give vores unge spillere, slutter Ronny Larsen.

  Med disse forlængelser er store dele af truppen ved at være på plads. Der kan stadig forstærkes med nogle flere spillere og med denne sammensætning af truppen, vil der være gode muligheder for en masse spilletid til vores egne unge drenge.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.