Næste Kamp: 
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Quemener til Østrig
  Mike Larsen - 09/05/17

      Foto: Aalborg Pirates
  Ronan Quemener skal til Østrig. I weekenden blev det en realitet, at den stærke målmand ikke vender tilbage efter sommerpausen. Ronan havde en option i sin kontrakt, som sikrede den stærke målmand muligheden for at flytte til en udenlandsk klub inden 1. juni, hvis det rigtige sportslige og økonomiske tilbud skulle komme.

  - Vi er selvfølgelig kede af, at miste en så stærk spiller og god personlighed omkring holdet. Ronan var uden tvivl en af de bedste målmænd i ligaen sidste år og vil blive savnet i Aalborg, udtaler sportschef Ronny Larsen.

  - Den danske liga er en udviklingsliga. Når vi entrer med store profiler er det ofte med optioner der sikre dem muligheden for større eventyr i udlandet. I Ronans tilfælde er der ikke noget at rafle om. De sportslige udfordring og økonomien dertil var ganske enkelt for overvældende, udtaler adm. direktør Thomas Bjuring.

  Quemener stod i den forgangne sæson med fantastiske 91,8% i grundspillet og hele 92,3% i slutspillet.
  - Selvom det gør ondt at miste Ronan, så ønsker vi ham alt held og lykke i fremtiden. Og hvem ved, måske kommer han tilbage. I Aalborg holder vi hvad vi lover og er stolte over at have hjulpet Ronan på vej, udtaler sportschef Ronny Larsen.

  - Aalborg Pirates er det bedste sted jeg har været. Det har været en svær beslutning og jeg kommer til at savne Aalborg Pirates – deres fans og alle folkene omkring holdet, udtaler Ronan Quemener.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.