Næste Kamp: 
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Pirates ude efter nederlag i Gigantium
  Mike Larsen - 17/03/17

      Foto: BluelineMedia
  Fredag aften var det vind eller forsvind for Pirates, og på holdkortet var unge Kristian Kodal tilbage. Det gjorde, at Mads Falborg Iversen var rykket ned på pladsen som syvende back. Reid var på papiret gået tilbage til de kæder, der havde gjort det godt i starten af sæsonen.

  Pirates kom også stærkt ud til perioden og spillede fem gode minutter og fik kampens første powerplay, hvor spillet enkelte gange blev sat op, men det lykkedes ikke at udnytte den gode start på kampen. I stedet kom Gentofte ind i kampen, og de fik udnyttet en mulighed, hvor de havde haft Pirates under stort pres. Defensiven blev udspillet, og Gentofte kunne let bringe sig foran med 1-0.
  I resterende del af perioden var det et større pres fra Gentofte mod Pirates' mål, men Pirates var heldige med at gå til pausen nede med bare ét mål.

  Anden periode blev ikke meget bedre, og spillerne virkede meget modløse, og det hjalp ikke, da Gentofte kom foran med 0-2 efter 24:28, hvor pucken lige fik krydset linien bag Quemener, hvor Kristian Kodal var millimeter fra at redde pucken på stregen. For at gøre ondt være, så kunne Cameron Spiro score til 0-3 ca. midtvejs i perioden, og det virkede til at lukke kampen. I slutningen af perioden havde Christopher Frederiksen muligheden, men han smed pucken på stolpen til stor ærgrelse for publikum.

  Pirates kom bedre ud til 3. periode, men det virkede som om, at det var alt for sent. Nede 0-3 og Gentofte tillod Pirates mere tid med pucken, hvilket passede dem godt, så længe, at Pirates ikke scorede. Christopher Frederiksen havde pucken på stolpen, men det var også det tætteste, som Pirates kom på en reducering. Gentofte fik et par udvisninger i løbet af 3. periode, men det lykkedes ikke for Pirates at reducere.
  Med omkring tre minutter tilbage af perioden satsede Pirates uden Quemener i målet, men det lykkedes aldrig rigtigt at få sat spillet op, så man kunne ligge pres på målet.
  Det endte med et nederlag mod Gentofte, og dermed er Pirates ude af slutspillet.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates - Gentofte Stars 0-3 (0-1, 0-2, 0-0)

  07:03 0-1 Luis Blak Olsen (Cameron Spiro, Joonas Riekkinen)
  24:28 0-2 Nikolaj Zorko (Emil Møller Rasmussen, Andre Pison)
  29:52 0-3 Cameron Spiro (Joonas Riekkinen, Anders Fisker)

  Udvisninger:
  Pirates:
  2x2 min.
  Stars: 3x2 min.

  Tilskuere: 4198
   
   

  Club23 sponsor til fredagens kamp mod Gentofte Stars

       
   
   
  Hos Club23 er vi stolte af at være med til at hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40kr. inkl. en øl eller en sodavand.


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.