Næste Kamp: 
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Fredag aften er det vind eller forsvind
  Mike Larsen - 16/03/17

      Foto: BluelineMedia
  Fredag aften kl. 19.30 fløjtes sæsonens indtil videre vigtigste hjemmekamp igang. Det er den 7. og afgørende kamp mod Gentofte Stars om en plads i semfinalerne.

  Pirates vandt grundspillet, og kunne dermed vælge deres modstander, og der faldt valget på Gentofte Stars, men det har ikke været en let serie. Der var heller ikke nogen, der havde regnet med, at den ville gå i 4 kampe og så videre, men Gentofte har givet den modstand, som man havde forventet.

  Tirsdag aften i Gentofte blev det til et smalt nederlag på 1-0, hvor Julian Jakobsen fik annulleret et mål, som han angiveligt sparkede i mål, mens Peter Quenneville blev sendt tidligt i bad.

  Indtil videre har Aalborg Pirates og Gentofte Stars spillet 11 kampe mod hinanden (5 kampe i grundspillet samt 6 kampe i denne kvartfinaleserie) og indtil videre er det endt med 11 hjemmesejre. Vi har ikke noget imod, hvis denne stime fortsætter fredag aften.

  Skal du sikre dig en billet til kampen, så er det med at være hurtigt ude, for der er ikke mange billetter tilbage. Husk at billetterne kun koster 40 kroner inkl. en øl eller sodavand.
  TV2Sport sender fra kampen, men hockey skal ses live i hallen, og drengene skal mærke støtten fra nærmeste hold.
   
   

  Club23 sponsor til fredagens kamp mod Gentofte Stars

       
   
   
  Hos Club23 er vi stolte af at være med til at hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40kr. inkl. en øl eller en sodavand.


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.