Næste Kamp: 
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Ryan McDonough afgjorde i 6. periode
  Mike Larsen - 12/03/17

      Foto: BluelineMedia
  Søndag eftermiddag blev femte kvartfinale mod Gentofte spillet i Gigatium, og hos Aalborg var der comeback til Henry Hardarson, der var blevet sin skade kvit. På skadeslisten var det fortsat Kristian Kodal, Andrew Blazek, Lasse Jul Korsgaard samt Alexander Collberg.

  Pirates kom godt ud til 1. periode, men kom under et stort pres, da Pirates fik de første to udvisninger i kampen, og Pirates endte med at spille i undertal i fire i streg. Det var ikke altid kønt spil, men Pirates kom foran med 1-0, da Anders Overmark ladede kanonen og skød på mål, hvor Sebastian Brinkman styrede pucken op i hjørnet via den ene stolpe. Stor jubel brød ud i Gigantium, men det blev lidt stille igen, da Jeffrey Terminesi var først over en løs puck foran Ronan Quemener.
  Der var flere gode muligheder for at komme foran med 2-1 i slutningen af perioden, da Pirates kom i powerplay op til flere gange, og endda havde de 1:02 i 5mod3, men det lykkedes ikke at score.

  I anden periode blev det mere nervøst, og spillet var bestemt ikke kønt fra Pirates' side. Flere dårlige beslutninger i egen zone gav flere store chancer til Gentofte, men Ronan Quemener havde fundet storspillet frem til eftermiddagens kamp. Det blev til en ny føring til Pirates, da Christopher Frederiksen var først over sin egen retur, da han havde styret pucken tæt under mål. Taget lettede på Gigantium i den forbindelse. Pirates kom til pausen med en føring på 2-1.

  Pirates havde muligheden i powerplay i 3. periode, men det lykkedes ikke for Pirates at få sat spillet ordentligt op, så Pirates kunne komme til store muligheder. Faktisk var Gentofte farligst i situationen, og det endte også med en udligning til 2-2, da Teemu Virtala smed pucken ind i ryggen af Quemener, hvor den kunne trille ind i målet. Pirates virkede modløse og uden gejst, men Ryan McDonough fik sat liv i hallen igen, da han styrede pucken under Seppänen i målet. Taget lettede på Gigantium, og Pirates ville bare køre sejren i land, men Gentofte lå et stort pres på Pirates målet. Det endte med en udligning til 3-3, og dermed skulle kampen ud i overtid, hvor det var 4mod4 indtil først scorede mål.

  I overtiden fik Pirates en hurtig udvisning, men et godt boksspil gjorde, at Pirates var inde i kampen endnu. Pirates kom til flere store chancer, hvor Martin Højbjerg fik styret pucken forbi et tomt mål. Chancer var der en del af i begge ender, men det var Pirates, der misbrugte de fleste og største chancer. Ryan McDonough havde tomt mål, men han kunne ikke lige få kontrol over pucken, der gled væk fra målet, så han kunne ikke sætte den ind i det tomme mål. Det blev ikke til mål i de første tyve minutters overtid.
  I 5. periode var det Gentofte, der havde mulighederne, hvor Ronan Quemener viste sin store klasse i flere omgange, hvor han lavede store redninger. Imod slutningen af 5. periode fik Pirates muligheden i powerplay, hvor man fik sat spillet godt op, men det lykkedes ikke at score; dog fik man 15 sekunders powerplay med over i 6. periode.

  I 6. periode havde Pirates mulighederne, da først Bjarke Møller sendte pucken i maven på Gentoftes målmand. Det samme gjorde Jeppe Jul Korsgaard, da han kom alene mod mål. Gentofte fik en dum udvisning for forsinkelse af spillet, og Pirates havde muligheden i powerplay. Man pressede på for en scoring, og Gentofte gjorde deres til at forsvare sig. Som udvisningen var udløbet endte pucken ved Ryan McDonough, der fik fintet Seppänen ned, og så lå han pucken højt i målet til stor jubel i Gigantium.

  Pirates spiller 6. kamp i kvartfinalen på tirsdag i Gentofte, og skulle denne kamp blive tabt, så vil man spille 7. kamp i Gigantium på fredag. Vindes den kamp, så vides det ikke præcist, hvornår Pirates spiller 1. semifinale.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates - Gentofte Stars 4-3 (1-1, 1-0, 1-2, 0-0, 0-0, 1-0)

  11:17 1-0 Sebastian Brinkman (Anders Overmark, Bjarke Møller)
  16:26 1-1 Jeffrey Terminesi (Joonas Riekkinen, Marlo Koponen)
  36:34 2-1 Christopher Frederiksen (Ryan McDonough)
  50:34 2-2 Teemu Virtala (Anders Fisker)
  52:53 3-2 Ryan McDonough (Peter Quenneville, Victor Panelin-Borg)
  57:58 3-3 Teemu Virtala (Mads Eller, Nikolaj Zorko)
  111:01 4-3 Ryan McDonough (Martin Højbjerg)

  Udvisninger:
  Pirates:
  6x2 min.
  Stars: 7x2 min.

  Tilskuere: 2419
   
   

  Club23 sponsor til søndagens kamp mod Gentofte Stars

       
   
   
  Hos Club23 er vi stolte af at være med til at hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40kr. inkl. en øl eller en sodavand.


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.