Næste Kamp: 
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Solid 3. periode sikrede sejren
  Mike Larsen - 07/03/17

      Foto: BluelineMedia
  Pirates havde igen Anders Overmark og Ryan McDonough med på holdkortet, men derimod var Henry Hardarson ude med en skade. Det havde også givet en del rokeringer i kæder, hvor Bjarke Møller var rykket sammen med Højbjerg tvillingerne, mens McDonough var sat sammen med Julian Jakobsen og Peter Quenneville.

  Efter de første tyve minutter var det 0-0, hvilket Pirates skulle være glade for, da Pirates ikke virkede til at være klar, da dommeren smed pucken. Så er det godt, at man har en storspillende Ronan Quemener i målet, da han viste flere store redninger og var en afgørende faktor til, at Gentofte ikke scorede. Pirates havde muligheden i powerplay, men som det har været på det seneste, så kunne Pirates ikke udnytte muligheden.

  Pirates kom noget bedre med i anden periode, hvor det også blev til en føring ved Christopher Frederiksen omkring midtvejs i periode, da han tæt under mål styrede pucken i mål til stor jubel blandt publikum. Men powerplayet haltede stadig, og det lykkedes ikke at udbygge føringen, men i stedet blev Julian Jakobsen og Anders Overmark sendt i boksen, og det udnyttede Gentofte til at udligne til 1-1 i powerplay.
  Gentofte havde muligheden for at komme foran, da Matthias Asperup kom alene mod Ronan i målet, men Ronan lukkede af, og dermed var det helt åben forud for 3. periode.

  Pirates fik en rigtig god start på 3. periode, da Mikkel Højbjerg sendte pucken op i hjørnet uden chance for Gentoftes målmand. Der blev arbejdet godt fra Pirates i hele perioden, og det lykkedes for Pirates at score i powerplay, da Bjarke Møller med 8:30 tilbage på uret fik vippet pucken det sidste over målstregen. Pucken kom ikke mere end lige over stregen, men det var nok til 3-1.
  Der kom noget dramatik i kampen, da Julian Jakobsen blev sendt i bad med omkring 6 minutter igen af perioden. En voldsom straf for en forseelse, der ikke var så alvorlig igen.
  Der blev kæmpet i undertal foran Ronan Quemener, der igen fungerede som et plankeværk, der plukkede alle de skud, som Gentofte sendte mod ham.

  4. kamp i serien spilles på fredag i Gentofte, mens 5. kamp spilles på søndag i Gigantium Isarena, hvor der er kampstart kl. 15.00.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates – Gentofte Stars 3-1 (0-0, 1-1, 2-0)

  30:15 1-0 Christopher Frederiksen (Bryce Reddick, Jeppe Jul Korsgaard)
  35:39 1-1 Cameron Spiro (Teemu Virtala, Jesse Jyrkkio) PP2
  42:56 2-1 Mikkel Højbjerg
  51:30 3-1 Bjarke Møller (Mikkel Højbjerg, Victor Panelin-Borg) PP

  Udvisninger:
  Pirates:
  1x5+20 (Julian Jakobsen), 6x2 min.
  Stars: 8x2 min.

  Tilskuere: 1894
   
   

  Club23 sponsor til tirsdagens kamp mod Gentofte Stars

       
   
   
  Hos Restaurant Strandvejen er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40kr. inkl. en øl eller en sodavand.


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.