Næste Kamp: 
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Pirates skal tilbage til fredagens spil
  Mike Larsen - 07/03/17

      Foto: BluelineMedia
  Tirsdag aften, og det er blevet tid til 3. kamp i kvartfinaleserien mod Gentofte Stars. Det er også 3. kamp på bare 5 dage, og så ved man, at det er slutspilstid. Med den bredde, som Pirates har på holdet, så er det ikke noget, der vil få den store betydning for holdet.

  I fredags blev Gentofte Stars sendt hjem fra Gigantium med et nederlag på 5-2, men det ikke lykkedes Pirates at vinde i Gentofte, søndag eftermiddag. Her blev det til et nederlag på 3-1, og dermed udlignede Gentofte serien til 1-1. Pirates har dog stadig fordelen af hjemmebane.

  Spillet var ikke optimalt i Gentofte, og man skal tilbage til det samme spil, som man viste i Aalborg, fredag aften. Der fungerede powerplayet, og man fik lukket Gentoftes farlige finske spillere godt ned, så de ikke kom til nogle større chancer.

  Pirates var stadig uden femkløveret, Ryan McDonough, Lasse Jul Korsgaard, Anders Overmark, Alexander Collberg og Andrew Blazek i søndags, og de har været ude i hele serien indtil videre.

  Det er godt nok en TV-kamp i aften, og dermed et sent starttidspunkt (kl. 20.30), men drengene skal have maksimalt støtte i hele kampen, så kom i hallen og støt drengene til sejr.
  Der er stadig billetter til salg, så det er bare at få købt en billet, og husk at der stadig er en øl eller sodavand med i billettens pris på bare 40 kroner.
   
   

  Club23 sponsor til tirsdagens kamp mod Gentofte Stars

       
   
   
  Hos Restaurant Strandvejen er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40kr. inkl. en øl eller en sodavand.


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.