Næste Kamp:  22. apr 18 kl. 15:00
Herning Blue Fox mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Pirates sætter sejl mod Gentofte
  Mike Larsen - 04/03/17

      Foto: BluelineMedia
  Det blev til en fantastisk start på slutspillet for Pirates, da Gentofte Stars blev sendt hjem med et nederlag på 5-2. Sejrens størrelse er ikke vigtig i slutspillet; det er først til fire sejre uanset, om det er med ét eller fem mål.

  Men der var rigtig meget, der fungerede rigtig godt for Pirates. Af de fem mål, som Pirates scorede, så var de tre af dem scoret i powerplay; defensivt lukkede man rigtig godt af i store dele af kampen, mens man også spillede en disciplineret kamp med få udvisninger. Det var tilmed fem forskellige målscorere, så det vidner også om den offensive bredde, der er på holdet.

  På holdkortet manglede Ryan McDonough, Lasse Jul Korsgaard, Andrew Blazek, Alexander Collberg samt Anders Overmark i fredags, men der er intet nyt om, hvornår de er klar til kamp igen. Der blev spillet med fire kæder, og unge Nicolai Eriksen og Mads Iversen delte tiden på den ene backplads, og de spillede en ganske god kamp.

  Nu går turen til Gentofte, søndag eftermiddag, hvor Pirates ikke har vundet denne sæson, men selvom det ikke er blevet til sejre i Gentofte denne sæson, så har klubben gode minder derfra, da det var i Gentofte, at slutspilspladsen blev sikret sidste sæson.

  Der er kampstart kl. 15.00, og kampen kan følges på Metal Ligaens hjemmeside, hvor der er liveopdatering af kampen.
   
   

  Club23 sponsor til tirsdagens kamp mod Gentofte Stars

       
   
   
  Hos Restaurant Strandvejen er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40kr. inkl. en øl eller en sodavand.


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.