Næste Kamp:  11. aug 18 kl. 16:00
Aalborg Pirates mod Storhamar
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Stjernerne skal gå planken ud i Gigantium
  Mike Larsen - 02/03/17

      Foto: BluelineMedia
  Så er det endelig blevet tid til slutspillet, og nu hvor sæsonen for alvor starter for de 8 hold, der er kommet i slutspillet.
  Pirates endte med førstepladsen i grundspillet, og derfor kunne, direktør Thomas Bjuring, på TV vælge, at man gerne ville spille kvartfinale mod Gentofte Stars i en serie bedst-af-7, så det hold, der først henter fire sejre er videre til semifinalen.

  Gentofte Stars er domineret af finske spillere hvor især brødrene Virtala har været en dominerende faktor for Gentofte i denne sæson. Men også Joonas Reikkonen og Cam Spiro har leveret ganske godt for Gentofte. I målet har de Teemu Seppänen, der har spillet en rigtig god sæson.

  Pirates vandt i sidste kamp i grundspillet med 1-0 over Frederikshavn på hjemmebane på et mål af Bjarke Møller. Pirates sparede nogle profiler som Julian Jakobsen, Mikkel Højbjerg samt Ronan Quemener – de forventes at spille igen fredag aften.

  I løbet af sæsonen har man spillet fem kampe mod hinanden, hvor det er blevet til tre sejre på hjemmebane med en samlet målscore på 8-2, men desværre er det endt med to nederlag på udebane med samlet 1-5 i målscore. 

  Der er kampstart kl. 19.30 i Gigantium, og der er stadig ståpladser tilbage til kampen, så det er bare at få købt en billet til slutspillets første hjemmekamp.
   
   

  Club23 sponsor til fredagens kamp mod Gentofte Stars

       
   
   
  Hos Sparekassen Vendsyssel er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40kr. inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.