Næste Kamp:  22. apr 18 kl. 15:00
Herning Blue Fox mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Wulff sikrede sejren i sidste grundspilskamp
  Mike Larsen - 28/02/17

      Foto: BluelineMedia
  Pirates sluttede grundspillet på hjemmebane mod rivalerne fra Frederikshavn White Hawks. Da kampen ikke havde den store værdi for Pirates, så blev Julian Jakobsen, Mikkel Højbjerg og Ronan Quemener sparet til kampen. Derudover var Alexander Collberg, Lasse Jul Korsgaard, Ryan McDonough, Anders Overmark samt Andrew Blazek ude med skader.

  Pirates startede med Jesper Wulff på mål til kampen, da Quemener blev sparet til slutspillet. Ingen grund til at satse i sådan en kamp, og man kunne se, at kæderne lige skulle finde sammen defensivt, hvor der var et par nye sammensætninger. Frederikshavn havde en del puck i Pirates' zone i store dele af perioden, og der bliver fightet godt i egen zone, hvor der bliver spillet simpelt ud af egen zone.

  Pirates kom noget bedre med i anden periode, hvor de kom til større chancer end de første 20 minutter. Mulighederne kom i begge ender, men det var Bjarke Møller, der åbnede scoringen efter 26:14, da han med et fiks håndledsskud sendte pucken op i det fjerne hjørne. Der kom muligheder i powerplay for Pirates, men der var ikke den store idé over spillet. Faktisk var Frederikshavn tæt på i flere omgange at udligne, men Jesper Wulff i målet havde flere gode redninger. 

  I de sidste tyve minutter blev Frederikshavn mere og mere nærgående, men Wulff havde de store redninger klar, når det var nødvendigt. Pirates kom til nogle gode muligheder, men det lykkedes ikke at score yderligere i kampen; blandt andet Jeppe Jul Korsgaard sendte pucken på stolpen i periode.
  Med et par minutter tilbage af periode røg Bryce Reddick i boksen, og Frederikshavn tog Thomas Lillie ud af målet, og satsede med seks spillere. Det lykkedes for Jesper Wulff at holde Frederikshavn fra at score, og kunne notere sig et clean sheet.

  Aalborg Pirates spiller næste gang på hjemmebane, hvor det blev første kvartfinale, der spilles.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates – Frederikshavn White Hawks 1-0 (0-0, 1-0, 0-0)

  26:14 1-0 Bjarke Møller (Henry Hardarson)

  Udvisninger:
  Pirates:
  6x2 min.
  White Hawks: 4x2 min.

  Tilskuere: 4127
   
   

  Club23 sponsorer til tirsdagens kamp mod Frederikshavn White Hawks

       
   
   
  Hos Aalborg Havn - Port of Aalborg er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40kr. inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.