Næste Kamp:  11. aug 18 kl. 16:00
Aalborg Pirates mod Storhamar
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Das Kapital blev plyndret
  Mike Larsen - 10/01/17

      Foto: BluelineMedia
  Pirates havde fået et par spillere klar til kampen i aften, hvor Daniel Villadsen og Emil Marcussen gjorde comeback på holdet. Det gav igen næsten fire kæder, og alle spillere kom i kamp for at holde tempoet oppe i holdet, således spillerne kunne være friske i længere tid.

  Pirates arbejdede godt i hele perioden, og der kom også enkelte gode muligheder til bl.a. Peter Quenneville, der var kommet i kæde med Brinkman og Ladehoff. Der var rykket lidt rundt i kæderne til kampen for at finde de rette kæder.
  Det var også Pirates, der scorede kampens første mål, mens vi var i overtal. En fejl fra Rungstedbacken, da han skulle sende pucken ud af zonen, gjorde, at Mikkel Højbjerg stod helt fri og lå pucken ind mellem benene på Rungsteds målmand, Jeff Lerg.
  Rungsted havde pucken i nettet, men det var efter, at hornet havde lydt, og derfor talte det ikke med.

  Pirates kom godt ud til perioden, og havde muligheder i powerplay, hvor det bl.a. blev til over et minut i 5mod3. Der var muligheder, men Pirates var ikke effektive i situationen, så det blev ikke til en udbygning af føringen. Kort efter blev det til endnu et powerplay, hvor det ikke lykkedes at få pucken i mål. Peter Quenneville havde sine kampe med Rungsteds, Alexander Jensen, der har en fortid i Aalborg. I små ni minutter i streg spillede Pirates i overtal uden at det blev til yderligere scoringer. 

  Der var muligheder til yderligere Pirates scoringer i 3. periode, men det var to hold, der havde taget en stærk målmand med til kampen. Pirates havde muligheden ved bl.a. Mikkel Højbjerg, der var i spillehumør i dag, men det blev til en udligning ved Brendan Connelly med bare 3,3 sekunder tilbage på uret. Rungsted havde satset uden målmand, og det gav pote, da Connelly stod helt fri ved den ene stolpe.
  I overtiden var der muligheder for scoringer, men det endte med, at kampen skulle afgøres i straffeslag. Her scorede Peter Quenneville og Julian Jakobsen sikkert, mens Sebastian Ehlers misbrugte sin mulighed. Ronan Quemener reddede begge Rungsteds muligheder, og dermed blev det til to point.

  Pirates spiller næsten hjemmekamp på tirsdag 17. januar, hvor SønderjyskE kommer forbi Gigantium Isarena. Indenda spiller Pirates i Herning på fredag. 

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates – Rungsted Seier Capital 2-1 (1-0, 0-0, 0-1, 0-0, 1-0)

  07:49 1-0 Mikkel Højbjerg (Julian Jakobsen, Victor Panelin-Borg) PP
  59:57 1-1 Brendan Connelly (Jon Palmebjörk, Nicholas B. Jensen)
  65:00 2-1 Peter Quenneville STR

  Udvisninger:
  Pirates:
  3x2 min.
  Capital: 7x2 min.

  Tilskuere: 1884
   
   

  Club23 sponsorer til tirsdagens kamp mod Rungsted Seier Capital

       
   
   
  Hos Carl Ras og HP Byg er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40kr. inkl. en øl eller en sodavand.


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.