Næste Kamp:  22. apr 18 kl. 15:00
Herning Blue Fox mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Tre point med hjem fra Rødovre
  Mike Larsen - 08/01/17

      Foto: BluelineMedia
  Søndag eftermiddag var Pirates på jagt efter endnu en sejr og tre point på Sjælland, hvor Rødovre Mighty Bulls tog imod topholdet.

  Pirates skulle bruge point for at holde Odense på afstand, mens Rødovre skulle bruge point for at trække ind på Esbjerg i kampen om den sidste slutspilsplads.

  Rødovre kom foran i 1. periode, da Mike Daugulis sendte pucken forbi Ronan Quemener, der havde en god kamp i eftermiddag. Pirates fik et par udvisninger i løbet af perioden, men de blev afsonet godt. I slutningen af perioden scorede Anders Overmark sit første mål for Pirates. Overmark er ikke kendt for mange mål, men det er som regel vigtige mål, når han scorer.

  Der stod mere Pirates på spillet i 2. periode, hvor Rødovre hang efter og tog nogle udvisninger, og det var også i powerplay, at Bryce Reddick scorede det, der senere viste sig at blive sejrsmålet. Opspillet stod Tobias Ladehoff, der var rykket op i kæden med Mikkel Højbjerg og Julian Jakobsen i fraværet af Martin Højbjerg, for sammen med Andrew Blazek.

  I 3. periode blev sejren sikret uden yderligere scoringer, og dermed er der udbygget til seks ned til nærmeste udfordrer, Odense Bulldogs, på 2. pladsen.

  Pirates spiller næste gang på tirsdag, hvor Rungsted Seier Capital kommer forbi Gigantium.
   
   

  Club23 sponsorer til tirsdagens kamp mod Rungsted Seier Capital

       
   
   
  Hos Carl Ras og HP Byg er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40kr. inkl. en øl eller en sodavand.


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.