Næste Kamp:  24. sep 19 kl. 19:00
Herning Blue Fox mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Pirates sendte mestrene ud
  Mike Larsen - 17/09/16

  Aalborg Pirates gik videre til pokalsemifinalen efter en sejr på 4-1 i Gigantium, og er dermed videre med samlet 5-3 efter to kampe mod Esbjerg. Aalborg Pirates stillede uden Jeppe Jul Korsgaard og Daniel Villadsen, der begge sad ude med småskader. Skaden til Villadsen betød, at der var en del mere spilletid til Kristian Kodal.

  Pirates kom ud med god energi i starten af kampen og kom frem til flere gode muligheder, men det var Esbjerg, der scorede kampens første mål. En kommunikationsfejl ved blueline mellem Reddick og Panelin-Borg sendte Esbjerg afsted mod målet, og de udnyttede muligheden.
  Ved kampens første powerplay scorede Peter Quenneville til 1-1, da han sendte pucken højt i målet. Resten af perioden var der chancer i begge ender, men Quemener i målet var på sin plads.

  Pirates kom til nogle chancer i starten af 2. periode, hvor der kom flere gode chancer, men Esbjerg var heller ikke uden muligheder i starten, hvor Quemener igen legede sprællemand i målet, inden Julian Jakobsen med en smart skudfinte, snyd Esbjerg målmanden og scorede sikkert til 2-1. Chancer i begge ender, men det var Andrew Blazek, der bragte Aalborg på 3-1, da han var først over en returpuck i slottet, som han sendte i nettet og bragte Gigantium i jubel.
  Den mest omdiskuterede situation kom med tre minutter igen, hvor det ser ud til, at Bryce Reddick bliver taget ned bagfra og rammer en Esbjerg spiller, men han ender med at få matchstraf for kicking.

  Pirates kom under en del pres i 3. periode, hvor Ronan Quemener legede sprællemand og fik stresset Esbjerg spillerne til at sende en del skud på mål. Pirates var presset under isen store dele af perioden, men Esbjerg kom kun enkelte store muligheder, som Quemener reddede.
  Martin Højbjerg sendte Pirates endegyldigt videre, at han scorede til 4-1 i powerplay, hvor han var først over sin egen retur.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates – Esbjerg Energy 4-1 (1-1, 2-1, 1-0)

  02:15 0-1 Jared Knight (Anders Koch)
  05:38 1-1 Peter Quenneville (Julian Jakobsen, Andrew Blazek) PP
  23:25 2-1 Julian Jakobsen (Christopher Frederiksen)
  32:44 3-1 Andrew Blazek (Mikkel Højbjerg)
  59:24 4-1 Martin Højbjerg (Lasse Bo Knudsen) PP

  Udvisninger:
  Pirates:
  1x25 min. (Bryce Reddick), 4x2 min.
  Energy: 1x10 min. (Henry Hardarson), 6x2 min.

  Tilskuere: 1162

  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.