Næste Kamp:  24. sep 19 kl. 19:00
Herning Blue Fox mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Optakt: Aalborg Pirates - Odense Bulldogs
  Mike Larsen - 08/09/16

  Sæsonens første betydningsfulde kamp spilles fredag aften kl. 19.30 i Gigantium, når Odense Bulldogs kommer på besøg i pokalturneringen.
  Det er første kamp i turneringen, hvor Pirates er indtrådt i 1/8-finalen, hvor vinderen findes over én kamp, og vinderen af kampen skal spille kvartfinale mod Esbjerg Energy.

  Optakten har været fremragende for drengene. Efter et par hårde dage i Sheffield, hvor det blev til et par nederlag, så er det siden blevet til 4 sejre i træk. 2 sejre over Frederikshavn White Hawks (5-0 i Frederikshavn og 2-1 i Gigantium; en sejr i Vojens over SønderjyskE på 3-2 samt senest en sejr på 9-1 over Jutland Vikings fra 1. division har været det flotte udbytte for drengene.
  I den sidste kamp mod Jutland sparede man en del af profilerne for ikke at risikere, at de ville få nogle skader til denne kamp.

  Pirates TV var i Gigantium efter den afsluttende træning inden pokalkampen, hvor de fik en kommentar fra Daniel Villadsen. Det vigtigste for Daniel var, at man spillede sit eget spil og ikke fokuserede så meget på, hvordan Odense spillede. Daniel åbnede på, at der kommer mange mennesker, da det er med til at give spillerne lidt ekstra, når der er stemning på lægterne.

  Cheftræner, Brandon Reid, vil spille hårdt med fire kæder og spille på samme måde, som man har gjort i de seneste fire kampe i Danmark, der alle er endt med sejr. Han har været tilfreds med boksspillet og powerplay indtil videre i træningskampene, og bliver det ved på den måde, så vinder de også kampen.
  Reid vil have Odense til at tilpasse deres spillestil til Aalborgs, og tænker ikke så meget på, hvordan Odense spiller deres spil.

  Odense er forsvarende pokalmester, da de vandt med 4-0 i pokalfinalen, der blev spillet i Frederikshavn først på året. Odense har beholdt nogle af deres profiler fra sidste sæson, hvor bl.a. sidste sæsons topscorer, Dale Mitchell, er en del af holdet.
  Sidste sæson kom Pirates til semifinalen, hvor Pirates først havde overvundet Rødovre på udebane samt Rungsted i kvartfinalen. I semifinalen rendte man ind i netop Odense, hvor man tabte med 3-8 i Odense samt 0-3 i Gigantium, så det er tid til revanche.

  Kun den unge forward, Jeppe Jul Korsgaard, er ude med en skade til kampen, fredag aften, der starter kl. 19.30 i Gigantium.

  Husk at komme i god tid, så I også får et blik på den nye mand på piratskibet samt muligheden for at få den gave, som han har taget med til fansene.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.