Næste Kamp:  24. sep 19 kl. 19:00
Herning Blue Fox mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Pligtsejr over Jutland Vikings
  Mike Larsen - 02/09/16

  Foto: Pullen.dk
  Fredag aften kom det nye hold fra 1. division, Jutland Vikings med den tidligere Pirates-spiller, Mathias Christensen, på besøg i Gigantium. 613 tilskuere havde taget turen til Gigantium for at se drengenes sidste træningskamp inden, at det for alvor går løs på næste fredag i pokalturneringen.

  Pirates stillede til kampen uden en hel kæde bestående af Julian Jakobsen, Peter Quenneville, Victor Panelin-Borg og Bjarke Møller, mens det var Jacob B. Jensen, der havde fået tjansen i målet.
  Drengene havde alle chancerne til at starte kampen med, og det var sjældent, at Jutland var nede og presse på ved Jacob B. Jensen i målet. Det gav også pote, da Tobias Ladehoff satte sig igennem og scorede 1. periodes eneste mål, selvom han havde chancer til flere mål.
  Pirates endte med at vinde skudstatistikken med hele 21-2, og burde nok havde været foran med et mål yderligere.

  Drengene startede godt i 2. periode, og det blev også til et par hurtige mål ved Lasse Jul Korsgaard, der først sendte et hurtigt håndledsskud afsted, og et par minutter senere kunne styre pucken ind, mens man var i powerplay. Så gik det hurtigt for drengene, der også fik det fjerde mål til Pirates ved Mikkel Højbjerg, der sendte pucken ind bag en chanceløs Pedersen i Jutlands mål.
  Pirates fik trænet lidt powerplay, hvor Sebastian Brinkman sendte en firsttimer afsted, der lige kunne snige sig over stregen.
  Mod slutningen af perioden blev det også 6-0, da Mikkel Højbjerg sendte et skud mod fjerneste stolpe, som målmanden ikke nåede at reagere på grundet trafik foran ham.

  Sebastian Ehlers bragte Pirates foran med 7-0, med sit første mål i kampen, kort inde i 3. periode, og kampen var for længst lukket. Dog var der jubel at spore ved Jutland, da Simon Jensen i powerplay udplacerede Jacob Jensen i målet. Det virkede til, at det blev deres mål for kampen – at få scoret.
  Pirates fik også scoret til 8-1 ved Bryce Reddick, der først arbejder hårdt bag målet og kommer ind foran mål, hvor han kan firsttime pucken i mål. Martin Højbjerg endte målscoringen til 9-1, da han kunne sende pucken ind i det tomme mål efter en god aflevering fra Bryce Reddick.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates – Jutland Vikings 9-1 (1-0, 5-0, 3-1)

  02:38 1-0 Tobias Ladehoff (Oliver Anker Christensen)
  21:11 2-0 Lasse Jul Korsgaard (Sebastian Ehlers)
  23:24 3-0 Lasse Jul Korsgaard (Sebastian Ehlers, Jeppe Jul Korsgaard) PP
  24:29 4-0 Mikkel Højbjerg (Martin Højbjerg, Alexander Collberg)
  28:06 5-0 Sebastian Brinkman (Tobias Ladehoff, Christopher Frederiksen) PP
  39:25 6-0 Mikkel Højbjerg (Frederik Jensen, Oliver Anker Christensen) PP
  42:52 7-0 Sebastian Ehlers (Frederik Jensen)
  44:36 7-1 Simon Jensen PP
  54:02 8-1 Bryce Reddick (Lasse Jul Korsgaard, Jeppe Jul Korsgaard)
  57:53 9-1 Martin Højbjerg (Bryce Reddick, Sebastian Ehlers) PP

  Udvisninger:
  Pirates:
  3x2 min.
  Vikings: 1x10 (Simon Jensen), 6x2 min.

  Tilskuere: 613


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.