Næste Kamp:  24. sep 19 kl. 19:00
Herning Blue Fox mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Ny sejr over Frederikshavn
  Mike Larsen - 19/08/16

  Fredag aften lagde Gigantium is til den første hjemmekamp i denne sæson, da Frederikshavn White Hawks kom på besøg til revancheopgør efter drengene havde vundet i Frederikshavn i onsdags.

  Til kampen var der ingen Martin Højbjerg, der stadig ikke er oppe i tempo efter at have været skadet. Derudover var målmand, Ronan Quemener, til ned til det franske landshold til deres forberedelser til kvalifikation til De Olympiske Lege.

  Drengene havde en del af spillet i de første 20 minutter, hvor man sendte en masse skud på mål og spillede sig frem til flere gode chancer, men det var Frederikshavn, der scorede først, da Jesper Wulff havde en god redning, men returen røg lige ud i slottet, og Linnet kunne let score. Drengene arbejdede videre og kom til flere chancer, men man sendte pucken i maven på Frederikshavns målmand ved afslutningerne.
  Pirates havde kampens første powerplay, men man havde problemer med at få det sat op, men det blev til et par enkelte gode muligheder.

  Pirates fortsatte det gode spil i starten af 2. periode, hvor det blev til udligning ved Daniel Villadsen, der udlignede efter små 2 minutter, da han skøjtede med frem og kunne sende pucken i mål langs isen til udligning. Drengene kæmpede videre, og det gav pote, da Lasse Bo Knudsen sendte pucken i mål efter en god pasning fra Tobias Ladehoff. Der blev arbejdet godt på hele isen, og man gjorde det svært for Frederikshavn at få sat noget spil op.

  3. periode blev mere defensiv præget, hvor man spillede en del mere i egen zone, og Frederikshavn havde pucken noget mere. Det betød også større pres, og det klarede man rigtig godt. Pirates havde et par chancer i powerplay uden at det gav yderligere mål i kampen. Mod slutningen satsede Frederikshavn uden målmand, men Wulff var klar, da de kom frem til en enkelt farlig chance.

  Efter kampen blev Jesper Wulff og Lasse Bo Knudsen efterladt inde på isen til publikums hyldest, hvor især Lasse Bo virkede til at have sin egen lille fest med publikum.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates – Frederikshavn White Hawks 2-1 (0-1, 2-0, 0-0)

  03:49 0-1 Joachim Linnet (Steffen Frank, Kristoffer Lauridsen)
  21:51 1-1 Daniel Villadsen (Tobias Ladehoff)
  31:20 2-1 Lasse Bo Knudsen (Tobias Ladehoff)

  Udvisninger:
  Pirates:
  1x2 min.
  White Hawks: 1x10 min. (Mathias Bau), 4x2 min.

  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.