Næste Kamp:  24. sep 19 kl. 19:00
Herning Blue Fox mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Pirates skriver med landsholdsmålmand
  Mike Larsen - 10/06/16

  Foto: Timo Savela
  Aalborg Pirates er stolte over, at man har skrevet kontrakt for den kommende sæson med den franske landsholdsmålmand, Ronan Quemener. Han er en stærk 28-årig målmand, der har spillet store dele af sin karriere i den franske liga, men har også været omkring den næstbedste række i Finland og Sverige med god succes. Derudover har han også repræsenteret Frankrig ved de tre foregående VM, hvor han også har fået godt med spilletid.

  - Trods sine 28 år, så har han god erfaring fra gode ligaer omkring i Europa. Derudover har han spillet ved dette VM, hvor han spillede i to kampe mod de senere finalister, Canada og Finland, og endte med holdets bedste redningsprocent, fortæller administerende direktør, Thomas Bjuring.

  Quemener er en stærk målmand, der blandt andet har et par franske mesterskaber på sit CV, hvor det seneste kom i 2013/14 for Briançon, hvor han i slutspillet spillede 15 kampe og kun lukkede 1,45 mål ind pr. kamp og havde en redningsprocent på 94,8.
  Det sendte ham videre til finske Jukurit, hvor han var med til at vinde mesterskabet i den næstbedste finske række, og han var igen en dominerende årsag til dette, da han lukkede ned i målet for modstanderne. 40 kampe i grundspillet og lukkede næsten ingen mål ind, og den tendens fuldførte han i slutspillet.

  - Vi har gjort et stort scoop i og med, at vi har kunnet signe med Ronan Quemener. Vi har taget et stort skridt fremad med Quemener på holdkortet. Man siger, at en stærk målmand er 50% af holdet, og det føler vi, at vi har fået med Quemener, slutter Thomas Bjuring.

  Med signingen af Ronan Quemener, så tager vi også afsked med Marcus Lundell. Lundell fik de fleste af kampene i løbet af sæsonen, og vi takker Marcus for hans indsats i den forgangne sæson, og ønsker ham held og lykke i hans karriere.

  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.