Næste Kamp:  30. aug 19 kl. 19:00
Frederikshavn White Hawks mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Highlights: Aalborg Pirates - Fischtown Pinguins Bremerhaven
  Mike Larsen - 23/08/15

  Lørdag eftermiddag spillede Aalborg Pirates mod tyske Fischtown Pinguins Bremerhaven i Gigantium i en kamp, der bød på 6 mål, straffeslagskonkurrence og slåskamp. Derudover var der også mulighed for at få en snak med direktør Thomas Bjuring og forward Sebastian Ehlers, der begge solgte popcorn og slush-ice til fansene.

  Pirates TV var på pletten til kampen, og de fangede Thomas Bjuring til en kommentar ved boden, der var meget godt besøgt og noget, som vi kan komme til at se meget mere til i løbet af sæsonen.
  Efter kampen blev unge Lasse Bo Knudsen, der sendte Marian Dejdar i isen med en lige højre, fanget til en kommentar omkring kampen og hans syn på træningskampene indtil videre.

  - Ja, jeg fik lige en højre ind, men det er hvad der sker i en hockeykamp. Man må tage det som det kommer, stå op for hinanden derinde. Vi er en ung flok gutter, som skal stå op for hinanden, så jeg tog første slag.

  17-årige Jeppe Jul Korsgaard, der er kommet tilbage til Aalborg, efter en sæson i svensk juniorhockey, scorede det udlignende mål i slutningen af 3. periode, inden Pirates tabte i straffeslag, der bare skulle overståes, da der ikke var det store i det.

  - Vi havde bare planlagt at ligge hårdt pres på dem. Så skete chancen, og jeg greb den. Det var lidt mere held end forstand, men den kom indover og det er det, der er vigtigt.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.