Næste Kamp:  25. jan 19 kl. 20:00
Rungsted Seier Capital mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Greening glæder sig
  - 22/10/12

  Han landede søndag, mandag formiddag trænede han  og i morgen aften gælder det så debut'en i AL Bank Ligaen for NHL forwarden Colin Greening.
  Og den 26-årige canadier glæder sig.
  - Jeg har ikke spillet en kamp siden starten af maj, så jeg ser frem til at komme på isen og håber at kunne gå ind og levere en god indsats og forhåbentlig hjælpe Pirates til nogle sejre, siger den store canadier.

  På forhånd er forventningerne til Greening tårnhøje, men det er han ikke bange for.
  - Jeg er da ked af at få forventningerne alt for højt op, men jeg lover at gå ind og fighte og spille op til mit bedste, siger han.

  Naturligvis er hans kendskab til ligaen ikke det allerbedste, men via klubkammeraten fra Ottawa Senators, Peter Regin, har han dog forberedt sig lidt.
  - Peter har fortalt om ligaen og anbefalet mig at tage til Aalborg. Desuden har jeg set en del Youtube-klip, for at lære lidt om ligaen. Men før jeg selv får prøvet at spille er det svært at danne sig et indtryk, siger Colin Greening.

  Det er første gang han er i Europa, og han ser opholdet her som en helt ny oplevelse.
  - Jeg er her først og fremmest for at spille, men jeg har altid gerne villet ud og se noget andet, så det er en fin sidegevinst, siger han.

  På turen herover har Colin Greening da også læst op på lektien, og mindre end 24 timer efter ankomsten var han allerede bekendt med både Lindholm Høje, Limfjorden og zoologisk have.

  - Jeg synes det er rart at forberede sig lidt og prøver da også at lære nogle danske gloser, forklarer Colin Greening.

  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.