Næste Kamp:  30. aug 19 kl. 19:00
Frederikshavn White Hawks mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Pirates henter en skat i Canada
  - 21/10/12

  Pirater henter en skat i Canada

  Aalborg Pirates har hentet en skat i Nordamerika.

  I forbindelse med konflikten i National Hockey League (NHL) har klubben hentet den 26-årige forward, Colin Greening fra Ottawa Senators på en tre kampes try-out.

  - Colin er den bedste nordamerikanske spiller nogensinde i den danske liga. Han spiller normalt i førstekæden i Ottawa og er langt fra de ”has been” NHL spillere, som tidligere har optrådt herhjemme, siger Aalborg Pirates' direktør, Frederik Åkesson.

  Colin Greening er oprindeligt fra New Foundland og er en af de få spillere fra øen, som har skabt sig en .karriere i NHL.

  Her scorede han 37 point i 82 kampe i sidste sæson, og Frederik Åkesson forventer meget af den nye forward.

  - Colin har et niveau, som ligger langt over, hvad vi er vant til at se i AL Bank Ligaen, og vi glæder os vildt til at præsentere vores publikum for ham, når vi møder White Hawks på tirsdag, siger Frederik Åkesson.

  Han erkender, at Colin Greening nok ikke forbliver Pirat i det lange løb, men glæder sig alligevel over, at Aalborgklubben som de første i Danmark kan præsentere en stjerne fra verdens bedste liga.

  - Indenfor ishockey er der ikke noget større end NHL, så at præsentere en topspiller derfra er en fantastisk ting for os. Det ligger fint i forlængelse af, at vi meget gerne vil gøre tingene med lidt mer ekant end de andre, og vi ser frem til at præsentere Colin for hockeydanmark, siger Frederik Åkesson.
     Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.