Næste Kamp:  8. aug 19 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Frederikshavn White Hawks
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  ​Pirates sikrer sig stærke brødre
  - 21/05/14

  Brødrene Nicholas og Alexander Jensen vender hjem til dansk ishockey efter en årrække i udlandet. De to spillere skal tørne ud for Pirates, hvor de har fået kontrakt for de kommende to sæsoner.

  Begge spillere kommer fra klubben SUNY Plattsburg i den amerikanske universitetsliga NCAA-III, og brødrene vender nu hjem til Danmark med ambitionen om at spille sig på det danske landshold.

  - Vi er rigtig stolte over, at vi har fået fat i dem. Der var mange klubber inde over, men de valgte Aalborg på grund af faciliteterne og byen. Det er to typer, som vi glæder os utrolig meget til at se i Aalborg, siger træner i Aalborg Pirates, Ronny Larsen.

  25-årige Nicholas Jensen er en ledertype, der er stærk defensiv og med et godt skøjteløb. Han er en stor, stærk back, der ofrer sig for holdet.
   
  - Jeg glæder mig utroligt meget til at komme hjem og spille i Metal Ligaen. Jeg ser frem til at bidrage med solidt backspil samt at hjælpe med at producere. Derudover går jeg gerne forrest – også når det beskidte arbejde skal laves, lyder det fra Nicholas Jensen.
   
  - I Gigantium skal modstanderen mærke, at det er Pirates, der bestemmer, og jeg glæder mig til at mærke stemningen fra vores fans, når vi spiller hjemme.
   
  23-årige Alexander Jensen er en holdspiller, der kan spille både center og wing. Han er nordamerikansk i sin spillestil, og hans force er at gå direkte på mål.
   
  - Jeg glæder mig utrolig meget til at spille for Pirates. Aalborg har en tradition for at være med i toppen af dansk ishockey, og jeg håber, at jeg kan bidrage betydeligt, siger Alexander Jensen.
   
  - Klubben har nogle rigtig gode fans, der flokkes til ishockey, så der kan blive en god stemning. Jeg glæder mig enormt til at spille i den kulisse, fansene kan skabe.
   
  Begge spillere træner over sommeren på is i USA, så de kan vende tilbage til Danmark i god form.  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.