Næste Kamp: 
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Kasper Degn indstiller karrieren
  - 07/04/14

  Aalborg Pirates-kaptajn Kasper Degn har valgt at indstille sin karriere efter den netop afsluttede sæson, og bronzekampen mod Frederikshavn lørdag aften blev således Degns sidste.
   
  32-årige Kasper Degn kom til Aalborg i sæsonen 2010-2011, og han nåede i sin tid i Aalborg at spille 200 kampe.
   
  Grunden til kaptajnens karriestop skal findes i manglende motivation til at fortsætte med at spille på det niveau, som eliteishockey kræver.
   
  - Motivationen til at spille og lægge de mange timer i det er ikke længere stor nok. Det er altid sjovt at spille de sidste måneder af sæsonen, men jeg er mæt af alt det andet og kan ikke længere finde det rette engagement, der kræves for at være med, siger Kasper Degn.
   
  Før Kasper Degn kom til Aalborg, spillede han to sæsoner i tyske Bietigheim Steelers, og derudover har han spillet en årrække i Rungsted samt i Herning, hvor han startede sin karriere.
   
  Kasper Degn har over flere omgange været inde omkring landsholdet, hvor han nåede at spille 148 landskampe og 8 VM-turneringer for det bedste danske ishockeylandshold. Derudover har han også optrådt på både U18- og U20-landsholdet.
   
  Aalborg Pirates takker Kasper Degn for den kæmpe indsats, han har leveret i klubben som spiller og kaptajn og ønsker ham alt held og lykke i fremtiden.

  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.