Næste Kamp:  8. aug 19 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Frederikshavn White Hawks
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  ​Sponsorgave til Pirates: Mark McCutcheon ny på piratskibet
  - 04/02/14

  I transfervinduets sidste timer lykkedes det Aalborg Pirates at styrke sig frem mod slutspillet med den 29-årige center, amerikanske Mark McCutcheon, der kommer fra den norske klub Vålerenga.

  Det er takket være en række sponsorer, anført af Gitte og Jimmy fra Skalborg Kro, at aftalen kom på plads. Sponsorerne, der sammen valgte at bakke op om forstærkningen, var Carsø A/S, HP Byg A/S, GC-BO, Frugt Karl, Faxe Kondi, Pølsedrengene, Bill Nielsen, Dit Autocenter, Dall Villabys Transport, AV Centeret, Terndrup TAXA & Turistbusser, J. Bloch Auto, Hotel Scheelsminde, T&F Dørautomatik og hovedsponsorpartner Vognmand Steen M. Hansen.

  - Vi ønsker fortsat at gøre brug af vores unge spillere, men vi er glade for, at sponsorerne valgte at give os denne gave. Vi vil stadig have fokus på at få integreret talenterne, men her og nu vil det ikke være fair, hvis det er de unge talenter, der skal bære klubben gennem et slutspil. Nu får de lidt mere rutine at læne sig op ad, siger trænerteamet i Aalborg Pirates, Ronny Larsen og Frederik Åkesson.

  Opbakningen fra sponsorerne er en glædelig nyhed for Aalborg Pirates, der med afgangen af Mathias Månsson og Sebastian Svendsen var blevet sårbare over for skader. Med sponsorernes hjælp er det lykkes at forstærke truppen med en forward inden transfervinduets lukning.

  - Vi havde flere spillere på hånden i de hektiske timer, hvor Mark McCutcheon var vores favorit. Han er kendt som en stærk og hurtig spiller med høj arbejdsmoral og et godt skøjteløb. Derudover har han i sine tidligere klubber vist, at han kan producere point.

  - Mark McCutcheon har tidligere spillet på hold med Mark Derlago, der varmt har anbefalet klubben, vores fantastiske faciliteter i Gigantium Isarena og ikke mindst Aalborg som by.

  Mark McCutcheon landede i Aalborg i går mandag og glæder sig til at tørne ud for Pirates, hvor han får trøje nummer 20.

  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.