Næste Kamp:  30. aug 19 kl. 19:00
Frederikshavn White Hawks mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Svensk ”talang” til Pirates
  - 15/08/13

  Svensk ”talang” til Pirates
  Den 21-årige wing Victor Öhman er nyt spændende bekendtskab i Aalborg for den kommende sæson.
  Aalborg Pirates har sikret sig endnu en udenlandsk forward. Der er lavet en aftale med den svenske Elitserie-klub Linköping om at låne 21-årige Victor Öhman for en sæson.
  - Vi har fået lavet en rigtig god aftale med Linköping om at få tilknyttet denne spiller. Linköping siger, at Öhman sagtens kan begå sig i den svenske Elitserie. Men da han ikke kan tage plads i en af deres første tre kæder, vil man hellere have ham til Danmark og få erfaring, end at lade ham få begrænset spilletid i en fjerdekæde i Sverige, siger direktøren for Aalborg Pirates, Frederik Åkesson.
  Det er andet år i træk, at Linköping udlejer Victor Öhman. I sidste sæson blev talentet smidt på is i Oscarshamn i Allsvenskan, hvor han lavede 8 point i 44 kampe. Tidligere har Öhman også spillet to næsten fulde sæsoner i Malmö i den næstbedste svenske række.
  - Han er uden tvivl en meget talentfuld spiller. Öhman har været på de svenske U16-, U17- og U18-landshold. Han har gode hænder, et godt skud og fin spilforståelse. Han er ganske fin allround og godt skolet oppe fra Sverige. Hans størrelse er også god. 185 centimeter og 92 kilo, supplerer Frederik Åkesson.
  Victor Öhman kom til Aalborg i tirsdags og var allerede onsdag aften på is med sine nye holdkammerater i Gigantium.
  Frederik Åkesson er også glad for at kunne annoncere, at Ronny Larsen fortsætter som assistenttræner i den kommende sæson.
  - Ronny havde svært ved at få det hele til at hænge sammen med familien. Men han har fået fuld opbakning hjemmefra til at kunne fortsætte. Det er vi rigtig glad for, siger Frederik Åkesson.
   

  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.