Næste Kamp:  24. sep 19 kl. 19:00
Herning Blue Fox mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Herlev sendt hjem med nederlag i premieren
  Mike Larsen - 06/09/19

       
  Aalborg Pirates - Herlev Eagles 4-1 (1-0, 0-0, 3-1)
  Mål:
  16:34 1-0 Kirill Kabanov (Hinse, Bergholt) PP, 46:01 2-0 Mikkel Højbjerg (Kabanov, Hinse) PP, 47:17 3-0 Anders Krogsgaard (Spelling, Morin), 57:55 3-1 Johan Skinnars (Tikkinen, Carlsson) PP, 59:00 4-1 Pierre-Olivier Morin (Scheel, Knudsen) EN

  Udvisninger: Pirates 1x5+20 (Ladehoff) 6x2 min., Eagles 1x5+20 (Carlsen), 6x2 min.
  Tilskuere: 2715

  Fredag aften og sæsonen startede for alvor med en kamp mod Herlev Eagles, der er spået en plads i bunden af Metal Ligaen af de fleste eksperter. Dog skal man ikke tage nemt på nogle modstandere i denne sæson, da alle hold har muligheden for at overraske, hvis spillet flasker sig. Det blev dog hurtigt tydeligt, at det var Pirates, der havde fuld kontrol over kampen, hvor et større slagsmål, midtvejs i 3. periode, gav lidt skår i glæden.

  Hos Pirates var man uden en skadet Jeppe Jul Korsgaard, men ellers startede man i stærkeste opstilling. Pirates kom ud i højt tempo, og fik lagt et voldsomt pres på Herlevs mål, men publikum måtte vente næsten til periodens afslutning, inden der kom et føringsmål til Pirates. Det var russiske Kirill Kabanov, der sendte pucken mod mål fra ca. vinkel 0grader, og pucken kunne heller ikke mere end lige snige sig over stregen via Jidskogs benskinne.
  Forud for målet havde Pirates masser af muligheder for at komme foran tidligere i perioden, hvor især kæden med Thomas Spelling, Pierre-Olivier Morin og Felix Scheel kom frem til mange muligheder. Herlev havde kun sporadiske chancer i løbet af perioden, men ikke noget, der voldte George Sørensen problemer i Pirates-målet.

  Den midterste periode var næsten en tro kopi af den første. Stort pres fra Pirates, hvor Herlevs målmand, Emil Jidskog, tog rigtig mange chancer fra Pirates' offensiv. Det lykkedes ikke for nogle af holdene at score i 2. periode, hvilket gjorde, at kampen stadig var helt åben, da vi startede på 3. periode.

  På bare halvandet minut i 3. periode blev kampen reelt set afgjort, da Mikkel Højbjerg gjorde det til 2-0 i powerplay, og kort efter var Anders Krogsgaard på pletten med sin første scoring i Pirates-trøjen.
  Jonas Jakobsen blev sendt i isen af en alt for voldsom tackling, hvilket var startskuddet til et større slagsmål, hvor det endte med, at Tobias Ladehoff (Pirates) og Mads Carlsen (Eagles) blev sendt i bad, mens der var et par mindre udvisninger. Selve tacklingen på Jonas Jakobsen gav ikke nogen udvisning, og det endte med et powerplay til Herlev.
  Det lykkedes ikke for George Sørensen at holde nullet, da Herlev, i powerplay, fik hamret pucken i nettet. Da manglede der kun lidt over to minutter af 3. periode. Herlev satsede igen uden målmand, og Pierre-Olivier Morin kunne let sende pucken i det tomme mål til 4-1. Det gav dog noget diskussion, da Felix Scheel ikke havde spændt sin hagerem i situationen, men dommerne lod målet stå.
  En sejr på 4-1 var næsten den perfekte start på sæsonen, hvor det kun var skaden til Jonas Jakobsen, der kunne sætte en dæmper på glæden.

  Pirates spiller næste gang på næste fredag kl. 19.30, hvor Odense Bulldogs kommer på besøg i Bentax Isarena.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.