Næste Kamp:  24. sep 19 kl. 19:00
Herning Blue Fox mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Nederlag i sidste test
  Mike Larsen - 30/08/19

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Frederikshavn White Hawks - Aalborg Pirates 5-4 (2-1, 2-1, 0-2, 1-0)
  Mål: 17:07 0-1 Kirill Kabanov (Hinse), 17:28 1-1 Christopher Frederiksen (Jensen, Krag Christensen), 2-1 18:03 2-1 Alexander Bumagin (Lindgren), 20:41 3-1 Dane Fox PP, 31:36 3-2 Thomas Spelling (Scheel), 34:37 4-2 Mads Larsen PP, 47:18 4-3 Felix Scheel PP, 4-4 50:07 Felix Scheel (Morin, Ma. Højbjerg) PP 60:21 5-4 Dane Fox

  Udvisning: White Hawks 7x2 min., Pirates 1x10 min. (Morin), 6x2 min.
  Tilskuere: Ikke oplyst

  Den sidste test inden sæsonstart næste weekend skulle stå i Frederikshavn, hvor White Hawks var ude efter revanche efter de havde tabt første kamp til Pirates med 4-0. Det lignede længe et nederlag til Pirates, der lavede for mange personlige og udvisninger, hvor Frederikshavn var skarpe. Dog endte den ordinære tid med 4-4, men i overtiden var Frederikshavn skarpest.

  Det lignede længe en målfattig første periode, men indenfor 56 sekunder blev der scoret tre mål, og det var Frederikshavn, der havde scoret de to af dem.
  Det startede ellers med et føringsmål ved Kirill Kabanov, men først udlignede Christopher Frederiksen og siden bragte Alexander Bumagin Frederikshavn foran med 2-1.

  I starten af 2. periode scorede Frederikshavn til 3-1, mens de var en mand i overtal, da Felix Scheel sad udvist.
  2. periode blev til en start en kort fornøjelse, da Pierre-Olivier Morin satte en tackling i banden på en modstander, hvilket resulterede i, at flexiglasset sprang, og de måtte rydde op. Spillerne blev sendt i deres omklædningsrum, mens der blev ryddet op.
  Pirates fik et par powerplays, men spillet fungerede ikke optimalt, men det lykkedes for Thomas Spelling at reducere til 3-2, da han hamrede pucken i nettet fra blueline, da Frederikshavn var blevet fuldtallige.
  Frederikshavn var i denne fase mere effektive i powerplay, hvor Mads Larsen hamrede pucken i nettet til 4-2 efter en udvisning til Jonas Jakobsen.

  Det blev et ellers ikke så farligt Pirates powerplay, der fik både reduceret og udlignet begge gange ved Felix Scheel indenfor tre minutter ligefør halvvejspunktet af perioden. 4-4 og ti minutter tilbage af kampen, der igen var åbnet op, så den kunne tippe begge veje.
  Begge hold havde muligheden for at komme foran i powerplay, men det lykkedes ikke for nogle af holdene, og spændingen var derfor helt intakt med fire minutter igen af perioden.
  Tiden rendte af uret, og der skulle spilles overtid, hvor det bliver spillet 3mod3 i fem minutter eller til først scorede mål.

  Der skulle kun spilles 21 sekunder af overtiden, før Frederikshavn havde scoret det afgørende mål. Målet blev scoret af Dane Fox

  Pirates spiller næste gang, fredag 6. september, hvor Herlev Eagles kommer på besøg i Bentax Isarena i den første kamp af Metal Ligaen.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.