Næste Kamp:  24. sep 19 kl. 19:00
Herning Blue Fox mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Pressemeddelelse – Kirill Kabanov på plads hos Aalborg Pirates
  - 29/08/19

       
  Kirill Kabanov bliver i Aalborg. Optionen er revet i stykker, pengene er fundet og den folkeglade russer er dermed at finde på holdet for kommende sæson.

  De spillemæssige kvaliteter er de fleste bekendte med og uden tvivl en enorm forstærkning til holdet. Kirill er ikke bare populær hos byens mange fans på grund af hans hockeymæssige kvaliteter – han har også en stor positiv effekt på holdet uden for isen, herunder omklædningsrummet og alle forhold i og omkring ledelsen og trivslen på et professionelt ishockeyhold, udtaler cheftræner Garth Murray. 

  Crowd-fundingen betales tilbage
  Kirill er overvældet over den enorme støtte og har svært ved at forholde sig til, at alm. fans, har doneret penge til hans eventuelle tilbagevendende i klubben. Kirill holder om nogen af byen og dens mange fans og efter ønske fra Kirill er det aftalt, at pengene, som er doneret i forbindelse med crowd-fundingen betales tilbage. Det accepterer klubben selvfølgelig og i den forbindelse er der fundet en løsning hos flere af de sponsorer, som har bakket op omkring Kirills tilbagevendende, så beløbet dækkes ind fra anden side. Kirill glæder sig til at møde byens fans, ligesom han ser frem til at møde de mange sponsorer som har bakket op. Kirill vil i nærmeste fremtid også besøge U11 drengene, som har gjort stort indtryk på ham i forbindelse med indsamlingen.  

  Pengene fra crowd-fundingen (dem som har betalt via mobilepay - uden en modydelse) tilbageføres automatisk i løbet af de næste dage ligesom vi i starten af næste uge offentliggør de mange sponsorer som har støttet op.  

  Spørgsmål eller kommentarer kan rettes til:
  Adm. direktør, Thomas Bjuring, tlf. 22 47 44 49
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.