Næste Kamp:  24. sep 19 kl. 19:00
Herning Blue Fox mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Kabanov atter i kamp for Pirates
  Per Larsen - 23/08/19

       
  Halspeaker Thomas Simonsen præsenterer Aalborg Pirates spillere før lørdag eftermiddags træningskamp mod Borås HC:
  ”Spiller nr. 47………………..Kirill Kabanov”
  Et begejstringsbrøl siger op under taget i Bentax Isarena, mens den 27-årige russiske forward skøjter rundt på isen.
  Publikumsfavoritten fra jubelsæsonen 2017/2018 er tilbage.
  Så står tilbage at krydse fingre for, at han også vil skøjte ind på isen, når Metalligaen indledes fredag 6. september, hvor Herlev kommer på besøg.
  Det eneste, der nu kan spænde ben for et come back er, at Kirill Kabanov inden 2. september – mod et mindre transferbeløb – kan vælge at skrive kontrakt med en klub i en større liga end den danske. 
  Kommer Kirill Kabanov også på isen i premierkampen mod Herlev vil det ske i trøje nr. 5, som vil være hans permanente nr. fremover.

   -Kabanov er i betydelig bedre træning, end da han for to år siden startede i klubben, siger sportschef Ronny Larsen. Den gang havde han ligget stille i længere tid på grund af en skade, men nu kommer han fra en sæson i tyske Krefeld. Derfor vil han også hurtigt komme op i samme omdrejninger, som i de seneste kampe guldkampe i 2018.
  Kirill Kabanov for tiltænkt at gå ind i samme kæde som i forrige sæson med Olivier Hinse og Jeppe Jul Korsgaard, men på grund af sidstnævntes ledbåndsskade bliver tredjemanden i angrebskæden Sebastian Brinkman.
  Der er også et hængeparti med den svenske back Victor Panelin Borg, men alt tyder på, at han også vil være at finde på isen i sæsonpremieren i Metalligaen.

  Det vil i bedste fald betyde, at der vil være fem udlændinge at finde på Piratskuden. Foruden Kabanov og Borg vil det være de to canadiere fra guldsæsonen Pierre-Olivier Morin og Olivier Hinse samt den amerikanske back Tim Davison.
  Nye er også målmand George Sørensen, backerne Sebastian Bergholt og Anders Krogsgaard samt den unge forward Marcus Pedersen.
   -Faktisk er det kun backen Tim Davison for hvem Aalborg Pirates er noget helt nyt. De øvrige såvel udlændinge som danskere kender jo godt Piratskuden, og derfor har det været forholdsvis let at få spillertruppen rystet sammen, fortsætter Ronny Larsen.

  Til kampen lørdag kl. 15.00 i Bentax Isarena mod det svenske 1. divisionshold Borås HC ventes Piraterne at stille op således med tre backpar og fire angrebskæder:

  Backs: Anders Krogsgaard og Nikolaj Carstensen – Victor Panelin Borg og Tim Davison – Anders Krogsgaard og Lasse Bo Knudsen. 
  Mads Falborg Iversen og Nikolaj Nielsen starter på bænken.

  Forwards: Matin Højbjerg, Julian Jacobsen og Mikkel Højbjerg – Felix Scheel, Pierre-Olivier Morin og Thomas Spelling – Sebastian Brinkman, Olivier Hinse og Kirill Kabanov – Marcus Pedersen, Tobias Ladehoff og Emil Marcussen. 
  Jonas Jakobsen starter på bænken.
  På mål Georg Sørensen og Jesper Wulff på bænken.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.