Næste Kamp:  24. aug 19 kl. 15:00
Aalborg Pirates mod Borås HC (Sverige)
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Pirates klar til sønderjysk modstand
  Mike Larsen - 12/08/19

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Tirsdag aften skal kampformen igen pudses en smule af, når SønderjyskE kommer forbi Bentax Isarena. Efter sejren i lokalbraget, torsdag aften, på 4-0 og sejren i Hockey Stars, fredag aften, i Rødovre efter sejre over Malmø Redhawks i semifinalen samt Rødovre Mighty Bulls i finalen.

  SønderjyskE kom på is for første gang i onsdags, så de har ikke så mange træninger under huden, som Pirates har det, da de har været på is i ca. en uges tid længere. Det er også SønderjyskEs første træningskamp, så der er også lidt aftaler på isen, der skal på plads for dem.
  Pirates har som skrevet en "normal" kamp, hvor lokalrivalerne blev sendt hjem med et nederlag på 4-0 efter en god 1. periode af Pirates, mens det var lidt mere rodet i de sidste to perioder.
   
  I torsdags måtte Jeppe Jul Korsgaard udgå allerede efter to minutter efter tacklingen fra Patrick Madsen, der kostede ham en badebillet. Han er blevet undersøgt og scannet imellem tiden, men han skal tjekkes igen for at se, hvordan det går, og om han kan undgå en operation. Derudover måtte Nikolaj Carstensen udgå i 1. periode mod Frederikshavn, og han er ude på ubestemt tid.
  Tim Davison og Olivier Hinse sad over torsdag, da deres papirer ikke var gået igennem. Oliviers papirer er gået i orden og med mod SønderjyskE, mens man håber, at Tims papirer går i orden op til kampen.

  Der er kampstart tirsdag 13. august kl. 19.00 i Bentax Isarena.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.