Næste Kamp:  24. aug 19 kl. 15:00
Aalborg Pirates mod Borås HC (Sverige)
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Martin Højbjerg dobbelt målscorer i sejr i lokalbrag
  Mike Larsen - 08/08/19

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Aalborg Pirates - Frederikshavn White Hawks 4-0 (3-0, 0-0, 1-0) 01:39 1-0 Pierre-Olivier Morin (Spelling), 04:04 2-0 Martin Højbjerg (Morin, Spelling) PP, 15:22 3-0 Felix Scheel, 42:07 4-0 Martin Højbjerg (Ladehof)

  Udvisninger: Pirates: 5x2 min., White Hawks: 1x5+20 min. (Patrick Madsen), 3x2 min.
  Tilskuere: 1782

  Træningskamp, Bentax Isarena.
  Til aftenens kamp var der en lille overraskelse, da der ikke er skrevet kontrakt endnu, men han spillede på en try-out i aften.

  På holdkortet manglede canadiske Olivier Hinse og amerikanske Tim Davison, der sad over til kampen, da deres spillelicens endnu ikke var kommet til Aalborg.

  Pirates spillede en solid 1. periode, hvor kampen reelt set blev afgjort af fornemt spil, hvor man udspillede Frederikshavn i flere af spillets facetter. Det var 3-0 efter 1. periode, og efter en målløs 2. periode, hvor ingen af holdene havde stor ære af kampen, så kunne Pirates lukke kampen i starten af 3. periode til 4-0. Kampen vil også blive husket for Patrick Madsens hovedløse tackling af Jeppe Jul Korsgaard, der endte med en tur på hospitalet efterfølgende.

  Det var tydeligt på isen, at der var tale om et lokalbrag, da der kun var gået knap to minutter, før at Patrick Madsen havde sendt i bad med en badebillet for det, der lignede et blind-hit på Jeppe Jul Korsgaard. Kort forinden havde Pirates bragt sig foran med 1-0 ved Pierre-Olivier Morin, der let kunne styre pucken i nettet til føring. I powerplayet, der kom i forbindelse med Patrick Madsens badebillet scorede Pirates til 2-0, da Martin Højbjerg kunne sætte sidste stav på pucken.
  Efter små 8 minutter måtte Anders Krogsgaard taget Aalborgs første udvisning i denne sæson, men Aalborg kæmpede godt og lukkede ned for Frederikshavn, der ikke kom til de store chancer. Det blev også til 3-0, da Felix Scheel smed pucken mod mål, hvor han ramte Mads Larsen på kroppen, og pucken gik i nettet. 3-0 efter 1. periode, hvor pucken hoppede Aalborgs vej, mens defensiven og George Sørensen havde kontrol på Frederikshavn.
  Efter 1. periode blev Nikolaj Carstensen omklædt, mens Jeppe Jul var blevet kørt på hospitalet for at få scannet skulderen i morgen, fredag.

  I løbet af den midterste periode blev det ikke til mange chancer til Pirates, men flere gange kom defensiven under pres fra Frederikshavns side, hvor George Sørensen flere gange måtte stå klar med en redning. På et tidspunkt blev Pirates fanget inde med 4. kæden mod Frederikshavns 1. kæde, hvor der blev kæmpet heroisk af alle spillere.
  Efter små 8 minutter af perioden blev Jonas Jakobsen sendt i boksen, hvor Frederikshavn kunne blive ved med at sætte Pirates under pres, men boxplayet blev løst opgaven til topkarakter. Stadig 3-0 efter en 2. periode, der var ganske rodet fra begge holds side uden den store røde tråd.

  Kort inde i 3. periode blev kampen reelt set lukket, da Martin Højbjerg blev dobbelt målscorer, da han satte pucken højt i nettet efter frispilning fra Tobias Ladehof. Begge hold udvekslede udvisninger og powerplays i to minutter, uden at det ændrede noget på stillingen. Tættest på var Thomas Spelling, da han ladede kanonen fra blueline og sendte pucken på overliggeren. Hverken Galansky i målet eller Martin Højbjerg, der var placeret foran mål så pucken, men det kunne høres, at den ramte overliggeren.
  De sidste små ti minutter blev ikke til de store aktioner på isen, da der blev trukket en del udvisnigner fra begge holds side.
  Pirates virkede meget godt tilfredse med en sejr på 4-0, og ville bare have tiden til at gå af klokken, mens man også forsvarede godt foran George Sørensen, så han kunne holde nullet i sin første kamp for Pirates.

  Pirates spiller næste gang på hjemmebane på tirsdag 13. august kl. 19.00, hvor SønderjyskE kommer på besøg i Bentax Isarena.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.