Næste Kamp:  24. aug 19 kl. 15:00
Aalborg Pirates mod Borås HC (Sverige)
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Første træning på is + Meet and Greet
  - 25/07/19

  Fredag den 2. august 2019, kl. 17.00-18.15 går truppen for kommende sæson på is for første gang. Traditionen tro skal spillerne bydes velkommen, så de kan mærke kærligheden fra byen og de mange trofaste og loyale fans.  Når spillerne går på is for første gang er det typisk til stor begejstring for de mange tilstedeværende i hallen (de sidste to år har der været mellem 500-700 mennesker), som i takt til trommerne fra supporterne og store klapsalver får den modtagelse en rigtig pirat fortjener. Spillerne vil i forbindelse med præsentationen komme på isen en af gangen og behørigt præsenteret i Bentax Isarena.
   
  I forbindelse med den første træning, hvor der vil være rig mulighed for at overvære spillernes aktuelle form og kunnen, så er det samtidigt en kærkommen mulighed for, at hilse på gode kammerater og bekendtskaber i den stor ”Piratesfamilie”. På dagen kan der købes øl og vand ligesom der vil være helt ekstraordinære tilbud på merchandise med helt op til 50% rabat på produkterne.
   
  Efter træningen vil der som noget NYT være ”Meet and Greet” med spillerne og trænerstaben. I gangen, ud for omklædningen vil der på dagen være opsat borde, hvor man kan møde nye som gamle spillere for første gang til en snak om kommende sæson, autografskrivning, selfies mm. Kaptajn Ding Dong har også lovet at kigge forbi og stiller ligeledes op til billeder og high-fives.
   
  Find piratestrøjen frem, en håndøre til en kold fadøl eller sodavand – medbring masser af piratattitude og hjerte og lad os sammen byde piraterne velkommen på ægte piratvis.

  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.