Næste Kamp:  24. sep 19 kl. 19:00
Herning Blue Fox mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  3 talenter forlænger med Pirates
  Mike Larsen - 11/07/19

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Pirates holder fast i den røde tråd - 3 talenter forlænger og er således også en del af truppen i den kommende sæson.

  Den 18-årige back, Nikolai Nielsen, fik i sidste sæson sin ilddåb i Metal Ligaen, da Pirates var ramt af flere defensive skader. Han bliver betegnet som et godt back-talent i dansk ishockey og en spiller, der kan bygges videre på i fremtiden.

  - Det var ikke planen, at Nikolai skulle kastes for løverne i sidste sæson, men defensive skader gjorde, at vi blev nødsaget til det. Nikolai viste stor ro på isen - både i spillet med og uden puck og vi blev bekræftet i, at han har materialerne til at komme langt, udtaler cheftræner Garth Murray.

  Tvillingerne Frederik og Emil Marcussen er også på kontrakt for den kommende sæson, hvor Frederik har spillet en del på 1. division samt U20-holdet som målmand, mens Emil har spillet en del fast på eliteholdet de seneste sæsoner.

  - Marcussen tvillingerne arbejder begge hårdt både på og uden for isen og selvom Frederik har en længere vej til eliteholdet som målmand, så har han ikke mistet modet. Emil går ind i sin 4. sæson, som en del af eliteholdet, hvor han allerede er noteret for 84 kampe i Metal Ligaen og et DM-guld, slutter Garth Murray.

  Alle tre spillere er klar, når holdet går på isen for første gang i starten af august måned og de er alle godt i gang med sommertræningen.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.