Næste Kamp:  24. sep 19 kl. 19:00
Herning Blue Fox mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Cool East forlænger sit hovedsponsorat af Aalborg Pirates
  - 18/06/19

  Cool East forlænger sit hovedsponsorat af Aalborg Pirates
   
  Når Aalborg Pirates skøjter ind på isen i den kommende sæson, er det fortsat med et stærkt sponsorteam i ryggen. Sponsorforeningen Cool East står nemlig stadig skulder ved skulder med Aalborgs store ishockeystolthed.


   
  I flere år har Aalborg Pirates været i en opadgående spiral både sportsligt og opmærksomhedsmæssigt. Det har hovedsponsor, Cool East, været medvirkende til. Derfor har Aalborg Pirates og Cool East valgt at forlænge sponsoraftalen, så den også dækker den kommende sæson.
   

  - Vi er meget taknemmelig for den støtte, som Cool East-gruppen yder Aalborg Pirates. Vi har igennem snart fire år haft et rigtig godt samarbejde, som har resulteret i tusindvis af glade børn, fantastiske arrangementer i Aalborg Øst og udbredelse af ishockeysporten til aalborgenserne. Så vi ser meget frem til at fortsætte det gode samarbejde, siger adm. direktør hos Aalborg Pirates, Thomas Bjuring.
   

  Et løft til en hel bydel

  Udover at være hovedsponsor for Aalborg Pirates er Cool East også et samfundsansvarligt projekt, der har til formål at skabe stolthed over at bo i Aalborg Øst for den enkelte borger – og skabe samhørighed i et samfund, som tidligere har kæmpet med et lidt broget ry. De seneste år er der dog sket voldsomme forandringer for bydelen, og her spiller Cool East også en rolle.

  - Aalborg Øst er et driftigt og viljestærkt område. Mange Cool East-virksomheder holder til herude og ser hver dag, at det er et spændende sted at bo og arbejde og et erhvervsområde i vækst. Den udvikling vil vi fortsat gerne være med til at styrke og synliggøre for hele Aalborg, siger formand for Cool East, Ole Brøndum.
   

  Cool East opruster

  Cool East er udviklet af en række markante Aalborg-virksomheder,  der hver især har taget ejerskab over konceptet og i samarbejde med Aalborg Pirates står bag aktiviteter såsom velgørenhedsarrangementer, koncerter, fastelavnsunderholdning, legeland, pudekampe, motionsdage, skoleundervisning og mange flere sjove oplevelser for børn og familier.
   
  Som noget helt nyt op til den kommende sæson er Aalborg Pirates’ mangeårige sponsor, Buus & Co., nu også blevet en del af Cool East. Dermed står Aalborg Pirates og Cool East i stærkeste opstilling, når den nye sæson går i gang til august.
   
  Læs mere om Cool East på www.cooleast.dk.
  For yderligere informationer kontakt

  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.