Næste Kamp:  24. sep 19 kl. 19:00
Herning Blue Fox mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Landsholdsback til Aalborg Pirates
  Mike Larsen - 15/05/19

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Sebastian Bergholt har skrevet kontrakt for den kommende sæson med Aalborg Pirates.
   
  Sebastian har spillet stort set hele sin seniorkarriere i Rødovre, dog med en enkelt afstikker til Frederikshavn i 2016/17.
   
  - Sebastian Bergholt er en af Metal Ligaens stærkeste dansk backer og bringer masse af rutine ind på holdet. Han er en offensiv spillende back, som vil passe perfekt ind i den måde vi gerne vi spille ishockey på. Han har spillet knap 400 kampe i Metal Ligaen, og har været en stærk spiller de seneste sæsoner, udtaler cheftræner Garth Murray.
   
  Sebastian var udtaget til A-landsholdet i indeværende sæsonen, og har tidligere i karrieren spillet for Danmark ved U18 og U20 VM.
   
  - Vi ser det som et scoop, at vi har kunne lokke Sebastian fra hans trygge rammer i Rødovre til Aalborg i den kommende sæson. Den sportslige sektor har haft et godt øje til Sebastian i de seneste sæsoner, hvor han har leveret godt for Rødovre, slutter cheftræner Garth Murray.
   
  Sebastian er noteret for 372 kampe i Metal Ligaen, hvor det er blevet til 116 point, 24 mål og 92 assists.
   
  - Aalborg Pirates er det perfekte valg for mig og min fremtid. Det er en klub med ambitioner og et meget stærkt miljø, at udvikle sig yderligere i. Jeg glæder mig til at spille i Bentax Isarena og bidrage til den spændende rejse, som er klubben er på, udtaler Sebastian Bergholt.
   
  Vi byder Sebastian velkommen i Aalborg, hvor han kommer til at spille med nummer 7.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.