Næste Kamp:  30. aug 19 kl. 19:00
Frederikshavn White Hawks mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Pirates sendt ud af semifinalen
  Mike Larsen - 02/04/19

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Aalborg Pirates gik efter at være det første hold, der kunne vende 0-3 til 4-3 i semifinalen mod SønderjyskE. Som coach Garth Murray sagde det i VIP op til kampen - "hvorfor ikk?" på gebrukken dansk.

  Hos Aalborg måtte man undvære Nikolaj Carstensen og Oliver Gatz Nielsen, hvilket var med til at rykke unge Nikolaj Nielsen op som 6. back på holdet til aftenens kamp. Hos SønderjyskE var der ingen ændringer i opstillingen efter deres sejr i søndags på 2-1 efter overtid.

  Kampen startede i et højt tempo med chancer i begge ender, hvor Quemener og Galbraith kom frem med flere gode redninger. Dog var Quemener ikke helt heldig, da Matt Prapavessis sendte pucken afsted fra blueline, hvor pucken bliver styret nogle meter foran Quemener og mellem benene på Quemener, og den kunne lige trille over stregen, hvor TJ Moore stod klar til at sende den over stregen, hvis den ikke selv kom det.
  Aalborg pressede derefter på, og der kom flere gode muligheder, hvor først Kelin Ainsworth og siden Julian Jakobsen havde gode muligheder. SønderjyskE havde også deres chancer for at score yderligere, men Quemener diskede op med flere redninger for at holde Aalborg inde i kampen.

  Mod slutningen kom SønderjyskE i overtal, hvor størstedelen af det powerplay gik over i næste periode, men 0-1 efter 1. periode, hvor Aalborg havde en del gode muligheder, men man havde ikke marginalerne til at få pucken i nettet.

  SønderjyskE startede 2. periode i powerplay, men tiden løb hurtigt at uret, og Aalborg kunne fokusere på at komme tilbage i kampen. Aalborg lavede dog en del personlige fejl i egen zone, hvor man var tæt på at miste pucken eller rent faktisk mistede den. Efter lidt udvisninger til begge hold endte Aalborg med at være i powerplay, der fungerede rigtig godt, men det sidste manglede; nemlig mål. I stedet var Steffen Frank millimeter fra at fordoble føringen til 0-2, men en god backchecking fra Aaron Harstad gjorde, at Steffen Frank ikke fik ordentligt ram på pucken.
  Selvsamme Aaron Harstad lavede en stor fejl lidt senere, da han afleverde pucken til Martin Eskildsen, der tog pucken med rundt om Aalborgs mål, og sendte den højt i nettet bag Quemener.
  Aalborg havde pucken det meste af tiden, men det var SønderjyskE, der var farligst, når de kom til chancer. 0-2 efter 2. periode, hvor Aalborg har pucken, men det er SønderjyskE, der er farligst og udnytter chancerne.

  Aalborg startede perioden i højt tempo og var hele tiden over pucken, så det lignede, at man spillede i powerplay. Men da Aalborg så kom i powerplay, så var det meget forkrampet, og man kom ikke frem til de store muligheder. Faktisk var SønderjyskE farligst, da Julian Jakobsen lavede en fejl.
  Aalborg kæmpede videre, men SønderjyskE havde rigtigt godt styr på Aalborg, der ikke kom frem til de store chancer, og det lignede en afgørelse af kampen, da Martin Eskildsen meget ubesværet kunne score til 0-3 - kort efter faceoff, hvor Aalborgs backer snorksov.

  To hurtige scoringer af først Julian Jakobsen og en god styring fra Mike McNamee på bare 29 sekunder sendte masser af spænding ind i kampen. I kampens slutfase satsede Aalborg uden Quemener i målet, men i den anden ende havde man Patrick Galbraith, der diskede op med den ene store redning efter den anden. Aalborg havde mulighederne til at bringe kampen ud i overtid, men det lykkedes ikke.

  Nu kan SønderjyskE vente på deres finalemodstander, mens Aalborg kan se frem til et par bronzekampe.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates - SønderjyskE 2-3 (0-1, 0-1, 2-1)

  03:04 0-1 Matt Prapavessis (Rod Pelley, Mads Lund)
  33:13 0-2 Martin Eskildsen
  54:45 0-3 Martin Eskildsen (Steffen Frank, Anders Førster)
  55:02 1-3 Julian Jakobsen (Thomas Spelling, Aaron Harstad)
  55:31 2-3 Mike McNamee (Victor Panelin-Borg, Jeppe Jul Korsgaard)

  Udvisninger:
  Pirates:
  5x2 min.
  SønderjyskE: 5x2 min.

  Tilskuere: 2268
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.