Næste Kamp:  30. aug 19 kl. 19:00
Frederikshavn White Hawks mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Optakt: Første kamp i det umulige comeback i aften
  Mike Larsen - 02/04/19

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Puha, vi er nede med 0-3 i kampe til SønderjyskE, der ikke tillader os de store chancer i løbet af kampene. Søndag eftermiddag tog vi lidt for mange udvisninger, og SønderjyskE straffede i 2. periode, mens Cam Braes udlignede i 3. periode. I overtiden var det en måske høj stav, der blev afgørende, da Mads Lund styrede pucken i nettet.

  Der var ændret i kæderne, så Julian Jakobsen og Thomas Spelling var tilbage sammen, hvilket giver rigtig god mening. Der blev arbejdet hårdt, men det er svært, når en sprællende Patrick Galbraith i SønderjyskEs mål stort set ikke tillader det store.

  Der var kommet gnist i vores powerplay, dog uden at det scorede mål søndag eftermiddag, men der var stor fremgang at spore på det. Marginalerne gik ikke vores vej i den omgang.

  Men vi kæmper videre, og tirsdag aften kommer SønderjyskE igen på besøg til en kamp, hvor Pirates skal vinde, hvis vi skal være sikre på flere kampe i denne serie. Skulle vi tabe kampen, så er der stadig bronzemedaljer at spille om, så det er stadig muligt at få metal ud af sæsonen.

  Nikolaj Carstensen var tilbage på holdkortet som 7. back i søndags, men han kom ikke i spil i løbet af kampen, mens unge Jonathan Brinkman var placeret som 13. forward.

  Let's Go Pirates!
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.