Næste Kamp:  30. aug 19 kl. 19:00
Frederikshavn White Hawks mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Optakt: Første semifinale kamp mod SønderjyskE
  Mike Larsen - 26/03/19

      Billede: Bluelinemedia.dk
  I aften går turen til Vojens, hvor drengene spiller deres første kamp i semifinaleserien mod SønderjyskE. Kigger man på grundspillet, så har SønderjyskE fordelen af, at de har hentet 13 af 15 point mod Pirates.
  Men var der noget, som man lærte af kvartfinalerne mellem Frederikshavn og Esbjerg, så er slutspillet noget helt andet, og grundspilsstatistik kan ikke bruges til ret meget.

  Garth Murray har brugt de ekstra fridage fornuftigt, hvor der er blevet kigget en del video af SønderjyskE, og man har også kigget på, hvad man kan forbedre på eget hold.

  Det bliver en tæt kamp i det sønderjyske i aften, hvor SønderjyskE er vendt tilbage til toppen af dansk ishockey, mens Pirates har hakket noget igennem sæsonen, men kæmpede sig forbi Herning i kvartfinalen efter at have tabt den første kamp på hjemmebane. Siden blev der vundet fire kampe i streg, og serien med 4-1.
  SønderjyskE hakkede også lidt i starten af deres serie mod Rødovre Mighty Bulls, hvor SønderjyskE var nede med 0-2 i kampe, men vandt så fire i streg til at gå videre med 4-2 i kampe.

  I aften vender Jeppe Jul Korsgaard tilbage på holdet efter endt karantæne, og det er det eneste nyt, der er omkring holdet til kampen. Man holder alle kort tæt til kroppen, når det er slutspilstid, og derfor er det minimalt, hvad der slipper ud.

  Kampen starter kl. 20.30, og den kan følges direkte på TV2 Sport, der viser direkte fra kampen. Hvis man ikke kan se kampen i TV, så kan man følge den på Metal Ligaens hjemmeside, hvor de opdaterer med diverse stats.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.