Næste Kamp:  30. aug 19 kl. 19:00
Frederikshavn White Hawks mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Foreløbigt kampprogram - opdateret 22.03
  Mike Larsen - 20/03/19

       
  På nuværende tidspunkt, så ved vi, at vi skal spille semifinale på udebane på tirsdag, men vi ved endnu ikke, hvem vi får som modstander.

  Rungsted og SønderjyskE er sammen med Pirates kvalificeret til DM-semifinalerne, mens Frederikshavn White Hawks og Esbjerg Energy skal, fredag aften, ud i en drabelig 7. dyst om den sidste plads.

  Efter fredagens kamp i Frederikshavn, så vil Rungsted vælge deres modstander i semfinalen, og deres valg kan gøres mellem Frederikshavn/Esbjerg og Aalborg Pirates, mens SønderjyskE vil få det hold, som Rungsted fravælger.

  Foreløbigt kampprogram (bedst-af-7):
  Tirsdag 26. marts kl. 20:30: SønderjyskE - Aalborg Pirates (TV)
  Fredag 29. marts kl. 19:30: Aalborg Pirates - SønderjyskE
  Søndag 31. marts kl. 15:00: SønderjyskE - Aalborg Pirates
  Tirsdag 2. april kl. 20:30: Aalborg Pirates - SønderjyskE (TV)

  Det er som programmet i øjeblikket, men der vil komme ændringer i kamptidspunktet alt efter TV. Hvis vi får SønderjyskE, så vil vi have TV kampe i kamp 1 og 4, og de vil blive rykket til 20:30 begge to. Hvis vi får Rungsted, så vil kamp 3 i serien blive rykket til søndag kl. 17:30.

  I øjeblikket er det kun de første 4 kampe, der er skrevet ind i kalenderen her på siden, men skulle der flere kampe til at afgøre serien, så vil de blive spillet fredag 5. april (kamp 5), søndag 7. april (kamp 6) samt tirsdag 9. april (kamp 7). Hvis disse kampe bliver nødvendige, så vil de komme på kalenderen her på siden, og billetsalget vil også blive åbnet.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.