Næste Kamp:  30. aug 19 kl. 19:00
Frederikshavn White Hawks mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Optakt: Semifinale billetten skal sikres
  Mike Larsen - 16/03/19

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Hvilken rus, hvilken fight af drengene på isen. Drengene er oppe med 3-1 i kampe mod Herning Blue Fox, men vi skal ikke blive kæphøje, for Herning er et godt hold, der stort set har lukket os ned i begge kampe i Herning. I begge opgør har Herning været foran 1-0 med under 20 sekunder igen, men begge gange har drengene udlignet og siden vundet i overtid.

  Senest blev det til en sejr på 2-1 efter halvanden periodes overtid, men så fik Spencer Humphries pucken af Mike McNamee, og Humphries sendte pucken i nettet til stor jubel blandt spillerne, men også blandt fansene, der havde taget turen til Herning.
  Der var mere tilbage af den gejst og vildskab fra sidste sæson, og man kunne se spillere, der var nede og blokere skud hele tiden. Især Lasse Bo Knudsen tog sig af flere skud, og lignede en meget solid back i kampen.

  Nu gælder det kamp5 i serien, og med en sejr igen, så er vi videre til semifinalen, og Herning bliver sendt på sommerferie. Herning vil komme med alt, hvad de har i tanken, for at tvinge serien ud i en kamp6.

  Der er "Teddybear Toss" i forbindelse med første Pirates mål i kampen, eller ved første spilstop, når der mangler 10 minutter af 3. periode. Der kan købes bamser i hallen op til kampen, og alt overskud går til Børneafdelingen på Aalborg Universitetshospital.

  Drengene skal have fuld gas i Bentax Isarena, og det skal være os en stor ære at sende Danmarks mest vindende ishockeyklub på sommerferie efter bare fem kampe i kvartfinalen!

  LET'S GO PIRATES!
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.