Næste Kamp:  8. aug 19 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Frederikshavn White Hawks
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Optakt: Turen går til Herning
  Mike Larsen - 14/03/19

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Fredag aften er det tid til kamp nummer 4 i kvartfinaleserien mod Herning Blue Fox. Efter Pirates tabte den første kamp på hjemmebane, hvor man også spillede en solid kamp, så har man vundet i overtid i Herning, samt i tirsdags på hjemmebane. Så Pirates fører serien med 2-1 i kampe. Dermed er det Herning, der har kniven på struben i fredagens kamp, hvor Pirates kan komme på 3-1 i kampe med sejr.

  Kampen tirsdag aften var noget af det bedste, som Pirates har spillet siden omkring december måned. Der var meget mere vilje og gejst på holdet, og der blev kæmpet for alle pucke, og de begyndte at hoppe Pirates' vej.

  Der var enkelte små fejl, men der skal være lidt at arbejde med i træningerne mellem kampene. Især powerplay bliver der arbejdet en del med på isen, hvor det ikke helt klikker endnu.

  Til fredagens kamp er Pirates uden Jeppe Jul Korsgaard, der afsoner dag seks af de syv, som han fik for tacklingen på Esbjergs Colin Vock.

  Der er kampstart kl. 19.30 i KvIK Hockey Arena. Hvis man ikke har mulighed for at være tilstede i hallen, så viser TV2 Sport kampen med optakt fra kl. 19.00.

  Til tirsdagens kamp var Pirates TV klar til at lave interviews med den dobbelte målscorer, Thomas Spelling, samt unge Jonathan Brinkman. Se disse interviews herunder samt diverse highlights fra kampen.
   
       


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.