Næste Kamp:  8. aug 19 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Frederikshavn White Hawks
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Spelling bragte Pirates på 2-1 i kampe
  Mike Larsen - 12/03/19

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Tirsdag aften skulle det tredje slag slåes mellem de forsvarende mestre, Aalborg Pirates, og sølvvinderne fra Herning Blue Fox. Stillingen er 1-1 i kampe efter, at de første to kampe er endt med udesejre. Senest sejrede Aalborg i Herning på Sebastian Brinkman Andersens mål i overtiden, mens Herning tog den første kamp med 3-6 i Aalborg.

  Der var ikke nogen ændringer i opstillingerne fra de to holds side i forhold til søndagens kamp i Herning. Det betød, at Jeppe Jul Korsgaard stadig er ude med karantæne, mens unge Daniel Nielsen mangler på holdkortet for Herning.
  Aftenens kamp blev rigtig spændende, hvor det dog i flere perioder af kampen var Aalborg, der var i teten, der sejren var også ganske fortjent. Man ved dog, at der ikke skal meget mere end en scoring til for at vende en kamp på hovedet.

  Der var gang i skøjterne på begge hold, og det var en rigtig god slutspilsperiode, som begge hold leverede i første periode. Sebastian Brinkman var tæt på at score for anden kamp i træk, da han styrede pucken tæt under mål, men han kunne ikke få meget retning på, og Simon Nielsen var på plads.
  Første powerplay tilfaldt Aalborg, men det var Herning, der havde den største mulighed, da Jan Dalecky var kommet fri mod mål, men Quemener var klar med redning. Spencer Humphries blev ramt hårdt midt på isen, og måtte hjælpes ud af en liniedommer. Spencer kom dog tilbage til kampen efter at have sundet sig et par minutter på bænken.
  Aalborg åbnede scoringen til 1-0, da Mike McNamee snød den ene back på blueline, og sendte et fladt skud afsted mål, hvilket ramte benskinnen og røg direkte ud til Thomas Spelling, der kunne bringe Aalborg foran.

  Herning havde mulighederne til at score i løbet af 1. periode, men pucken hoppede og dansede rundt i Aalborgs zone uden, at Herning kunne få ram på den. Morten Poulsen havde en stor mulighed, da Lauri Taipalus skød på mål, og Quemener gjorde det samme som Nielsen ved Aalborgs mål, men Quemener var dog hurtigt ovre ved stolpen.

  Herning kom stærkt ud i 2. periode, hvor de stort set var i Aalborgs zone med pucken de første minutter. Det gav dog ikke gevinst, hverken store chancer eller skud på mål blev det til i starten.
  Cam Braes, der spillede en ganske solid kamp for Aalborg i aften, kom frem til flere gode muligeder i løbet af kampen, men han ofrede sig i stor stil for resten af holdet, hvor han flere gange var nede at blokere skud. Han bed flere gange smerten i sig, og skøjtede videre, og var klar til at gå efter chancen i stedet for at skøjte til udskiftning.

  Der blev ikke skabt de store muligheder i løbet af perioden, men det var Aalborg, der havde lagt pres på Herning. Spencer Humphries skøjtede ind i zonen, men han sendte pucken direkt på Simon Nielsen i målet. Det lignede længe 2-0 i stedet for 1-1, og det blev også 2-0, da Thomas Spelling var sidste mand på pucken efter, at Mike McNamee havde haft et par gode muligheder. Det så mindre komisk ud, som hoveddommer Niclas Lundsgaard flere gange viftede med armene for at signalere, at der ikke var mål, men sidste pegede ned i målet, hvor pucken lå.

  Herning kom med alt, de havde i 3. periode, men Aalborg stod godt imod presset. Hernings pres gav også nogle muligheder til Aalborg, hvor bl.a. Lasse Bo Knudsen og Cam Braes afsted i 2mod1, men Lasse Bo sendte pucken direkte i maven på Simon Nielsen.
  Aalborg kom til flere gode muligheder, hvor især tvillingerne og Julian Jakobsen fandt store dele af det spil fra sidste sæson frem, og legede flere gange kispus med Hernings defensiv.

  Med ca. 2:30 igen af perioden tog Thomas Spelling en udvisning, og det gav et stort pres mod Aalborg og Ronan Quemener, men Aalborg holdt stand. Sebastian Brinkman var millimeter fra at sende pucken i det tomme mål, hvor han bare sendte pucken i den anden ende.

  Thomas Spelling blev noteret for to scoringer, men det var et par af det lettere, hvor han kom tæt under mål. En spiller som Cam Braes udviste flere gange stor offervillighed, hvor han kom ned og blokerede skud, og måtte flere gange nærmest halte af isen, når der skulle skiftes.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates - Herning Blue Fox 2-0 (1-0, 1-0, 0-0)

  08:16 1-0 Thomas Spelling (Mike McNamee)
  33:24 2-0 Thomas Spelling (Mike McNamee, Sebastian Brinkman Andersen)

  Udvisninger:
  Pirates:
  3x2 min.
  Blue Fox: 4x2 min.

  Tilskuere: 2909
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.