Næste Kamp: 
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Et slag er tabt, det er tid at vinde et nyt
  Per Rishøj - 09/03/19

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Når Pirates løber på isen i Herning, søndag eftermiddag, så er det med det mål at vinde hjemmebanefordelen i kvartfinaleserien tilbage og udligne serien til 1-1.
  Kampen i fredags i Aalborg startede skidt, men viste også, at der er masser af ting Pirates kan tage med til opgør nummer 2 i Herning. Pirates savnede ikke chancer og efter en dårlig start, hvor Pirates var nede med 0-3, kom vi rigtig godt tilbage og fik skabt en åben kamp hvor kun effektiviteten svigtede og nogle pucke ikke hoppede vores vej i afgørende situationer.

  Samtidig fik drengene fart i skøjterne og fastholdt pucken i Hernings zone, og i specielt 3. periode så Herning ud til at have svært ved at fange Piratesspillerne og komme ud af egen zone. Det er slutspil, og serien er stadig pivåben på trods af, at vi tabte fredag aften.
  Fokus for Pirates må være at tage de ting med, der fungerede i kamp 1, og sørge for at komme ud fra start med vilje og fart i skøjterne, samtidig med effektiviteten foran mål og disciplinen skal være på plads. Powerplay og boxplay bliver som altid afgørende, og skarphed og fight i netop de momenter af spillet kan afgøre kampen til vores fordel. Og så har drengene brug for alt den opbakning de kan få både ude og hjemme, så ALLE MAND TIL HERNING, sammen vinder vi serien!

  Der er kampstart kl. 15.00 i KvIK Hockey Arena, og hvis man ikke har mulighed for at komme til Herning, så kan man følge kampen via Metal Ligaens hjemmeside, hvor der kommer diverse opdateringer med mål og udvisninger.

  Har man endnu ikke set de ni mål, der kom i kampen, fredag aften, så kan de ses eller genses på linket herunder.
   
       


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.