Næste Kamp: 
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Optakt: Slutspillet starter mod Herning fredag aften
  Mike Larsen - 06/03/19

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Endelig, så er det tid til slutspillet, og Pirates står overfor en spændende serie mod Herning Blue Fox, der er en gentagelse af sidste sæsons finaleserie. En serie, som Pirates vandt med 4-2 i kampe, men Herning er ikke et hold, der skal tages let.

  I løbet af sæsonen er det blevet til fem tætte kampe, hvor det er Herning, der har haft de tre sejre, mens Pirates har vundet to sejre. Herning har vundet en kamp i Bentax Isarena i starten af sæsonen, mens Pirates ikke har vundet i Herning. Dog har de trukket en enkelt kamp ud i overtid, hvor Herning dog var skarpest.

  Hvad kan man forvente af en serie mod Herning? Man kan forvente to hold, hvor man kan sige, at sæsonen har været en mindre fiasko, hvis man ryger ud. Begge hold kommer til at give sig 100% i alle dueller i serien, og det er meget muligt, at den kan komme til at gå hele vejen i syv kampe.
  Det har heller ikke været meget målrige kampe mellem holdene, så man skal være klar, når man får muligheden i powerplay. Der vil sandsynligvis være færre end normalt, men man skal være klar til at udnytte det.

  Coach Garth Murray har haft næsten to uger siden, at man spillede den sidste kamp i grundspillet til at få spillerne med på de idéer og tanker, som han har i forhold til slutspillet. Han var også en del af trænerteamet omkring Brandon Reid sidste sæson, så han ved, hvad der skal til, for at gå langt i slutspillet.

  Op til slutspillet var Pirates uden Julian Jakobsen, Nikolaj Carstensen, Tobias Ladehoff samt Jeppe Jul Korsgaard. Det eneste, der ligger fast, er, at Jeppe Jul Korsgaard er ude med karantæne.

  Kampen starter kl. 20.00 fredag aften, og hvis man ikke har mulighed for at komme i Bentax Isarena, så bliver kampen opdateret på Metal Ligaens hjemmeside med diverse statistikker.

  Pirates TV har været omkring træningen i Bentax Isarena, hvor de fangede Thomas Spelling og coach Murray for en kort kommentar op til slutspillet.
   
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.