Næste Kamp: 
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Optakt: Vigtige point på spil i Rødovre
  Mike Larsen - 21/02/19

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Tirsdag aften blev det til et nederlag på 3-6 på hjemmebane mod Esbjerg Energy, hvilket åbnede stillingen omkring 4. pladsen helt op.
  Pirates har et forspring på tre point ned til Esbjerg, men det er Esbjerg, der har fordelen, hvis de kommer á point med hinanden, da de har hentet ni af femten point mod Aalborg.

  Fredag aften går turen til Sjælland og Rødovre, hvor der skal vigtige point på kontoen, hvis Pirates selv skal have muligheden for at afgøre kampen om top4. Hvis Pirates taber kampen i ordinær tid, og Esbjerg besejrer Odense Bulldogs på hjemmebane, så kan vi ikke selv afgøre vores skæbne, søndag eftermiddag. Der skal Pirates til Frederikshavn, mens Esbjerg har en udekamp i Vojens, der dog ikke er nem for Esbjerg.

  I løbet af sæsonen har man spillet fire kampe mod hinanden, hvor Pirates har sejret sikkert i begge kampe på hjemmebane, mens Pirates har vundet en kamp efter straffeslag samt tabt en kamp på udebane i Rødovre.
  Rødovres spillestil minder meget om vores egen, hvor vi gerne vil bruge vores høje fart i skøjterne til at få en mindre fordel overfor modstanderne. Vi skal være klar fra start for hvis Rødovre kommer foran, så er de også gode til at lukke ned for modstanderne, så de får det svært med at score.

  I tirsdags var Pirates uden Julian Jakobsen, der regner med at være klar til slutspillet, samt backen Nikolaj Carstensen. I tirsdags blev Jeppe Jul Korsgaard sendt tidligt i bad, og hans sag vil komme omkring Disciplinærudvalget, og alt efter deres afgørelse, så er han enten med eller ude til kampen.

  Kampen starter kl. 19.00 i Rødovre Centrum Arena, og kampen kan følges på Metal Ligaens hjemmeside, hvor der vil være opdatering med diverse statistikker.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.